Τι κρύβεται κάτω από την εμβληματική πινακίδα του Χόλιγουντ;

Η μαγεία του Χόλιγουντ δεν είναι μόνο οι κινηματογραφικές ταινίες!
Τι κρύβεται κάτω από την εμβληματική πινακίδα του Χόλιγουντ;
1'

Στους λόφους, διάσπαρτες είναι οι βίλες, στοιχειωμένες από καλλιτέχνες που έχουν δραπετεύσει από την όλο ταχύτητα καθημερινότητα.

Ένα από αυτά τα «διαμαντάκια» είναι ένας κρυμμένος κήπος με γλυπτά, ακριβώς κάτω από την εμβληματική πινακίδα «HOLLYWOOD»!

Όχι συχνά, ο καλλιτέχνης, συλλέκτης έργων τέχνης και ιδιοκτήτης του κήπου αυτού δρ. Ρόμπι Γκόρντον ανοίγει τις πύλες και υποδέχεται επισκέπτες σε ιδιωτική περιήγηση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην κορυφή ενός δρόμου που στριφογυρίζει ανηφορίζοντας μέσα σ' έναν καταρράκτη ολάνθιστων κληματσίδων είναι ο κήπος των γλυπτών, πίσω από την οικία του δρ. Γκόρντον: μια συλλογή έργων του και έργων άλλων τα οποία έχουν κερδίσει τον θαυμασμό του.

Οι επισκέπτες περιπλανιόνται στις πελούζες και στο σπίτι καλλιτέχνη, όπου, πρακτικά, κάθε επιφάνεια είναι καλυμμένη με τέχνη. Με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι παρακολουθούν, το σούρουπο, την ουρανογραμμή του Λος Άντζελες να φωτίζεται σαν εκατομμύρια μικρά αστέρια. Στην πλάτη τους τα ζωηρά χρώματα του μαγικού κήπου του δρ. Γκόρντον αντιφεγγίζουν με φόντο τους Λόφους του Χόλιγουντ.

Διαβάστε επίσης: Συναγερμός στη Χαλκιδική: Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Σιθωνία

Οι Τούρκοι θέλουν τα κοιτάσματα της Κρήτης – Προκλητικός χάρτης με διεκδικήσεις μέχρι τη Γαύδο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή