ΚΟΣΜΟΣ

Ντένις Ρόντμαν: Αν δεν ήμουν εγώ, ο Τραμπ δεν θα είχε βρεθεί με τον Κιμ

Ντένις Ρόντμαν: Αν δεν ήμουν εγώ, ο Τραμπ δεν θα είχε βρεθεί με τον Κιμ
Ο Ρόντμαν τους έφερε κοντά…

Τα εύσημα για τα βήματα προόδου που έχει κάνει η αμερικανική διπλωματία στις σχέσεις της με τη Βόρεια Κορέα επιδιώκει να λάβει ο Ντένις Ρόντμαν.

«Χωρίς εμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα το έκανε ποτέ αυτό» είπε ο Αμερικανός πρώην καλαθοσφαιριστής, παλαιστής και νυν ηθοποιός στο περιθώριο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιπποδρομιών Pegasus κοντά στο Μαϊάμι.

«Χωρίς εμένα, ποτέ δεν θα είχε κάνει αυτό με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Άνοιξα το δρόμο» υποστήριξε, σύμφωνα με το Page Six.

Στα τέλη του επόμενου μήνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δεύτερη Σύνοδος Κορυφής μεταξύ του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ και του προέδρου της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η πρώτη, ιστορική συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στο θέρετρο Σεντόζα της Σιγκαπούρης πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2018.

Ο Ντένις Ρόντμαν συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στην Πιονγκγιάνγκ το 2013.

Ο Ρόντμαν πρόσθεσε: «Το έκανα πιο εύκολο για τους ανθρώπους να πάνε εκεί και να μιλήσουν σε αυτό το παιδί. Αυτός ο τύπος είναι καταπληκτικός, άνδρας. Για μένα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι καταπληκτικός... Προστατεύει τη χώρα του».

Ο Ντένις Ρόντμαν άτυπος πρεσβευτής του μπάσκετ στη Βόρεια Κορέα, είχε φτάσει στη Σιγκαπούρη μία μέρα πριν από την ιστορική σύνοδο κορυφής των προέδρων Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σχετικές ειδήσεις