Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Ρεπόρτερ σε πλημμυρισμένη περιοχή «συνελήφθη» να αλείφεται με λάσπες πριν βγει στον αέρα

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Η 39χρονη Γερμανίδα δημοσιογράφος, Susanna Ohlen, «συνελήφθη» από κάμερα, να αλείφεται με λάσπες στο σημείο που είχε μεταβεί, προκειμένου να καταγράψει τις καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες και κατά συνεπεια απολύθηκε

H 39χρονη βρισκόταν στη πόλη Bad Munstereifel, για να καταγράψει το απόλυτο χάος από το ξέσπασμα της κακοκαιρίας, που στοίχισε τις ζωές πολλών ανθρώπων στη Κεντρική Ευρώπη.

Πριν ξεκινήσει το ρεπορτάζ της, φαίνεται σε βίντεο να σκύβει και να παίρνει λάσπες από το έδαφος, τις οποίες και άλειψε πάνω στο πρόσωπό της και τα ρούχα της, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

«Έκανα ένα σοβαρό λάθος. Αφού είχα ήδη βοηθήσει ιδιωτικά στην περιοχή τις προηγούμενες μέρες, ντρεπόμουν μπροστά στους άλλους βοηθούς εκείνο το πρωί να στέκω μπροστά στην κάμερα καθαρή. Στη συνέχεια, χωρίς να σκέφτομαι δύο φορές, έβαλα λάσπη στα ρούχα μου. Ως δημοσιογράφος, αυτό δεν θα έπρεπε να μου είχε συμβεί ποτέ. Συγγνώμη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ohlen.

Από την πλευρά του το κανάλι δήλωσε: «Η προσέγγιση της δημοσιογράφου μας, έρχεται σε αντίθεση με τις δημοσιογραφικές αρχές και τα δικά μας πρότυπα. Ως εκ τούτου, της δώσαμε άδεια απουσίας τη Δευτέρα, αφού ενημερωθήκαμε».

Η Ohlen, εργαζόταν στο κανάλι RTL από το 2008 και παρουσίαζε μεταξύ άλλων το Good Evening RTL, το Good Morning Germany και το Point 12.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Αυτή είναι η αμοιβή σε γιατρούς - φαρμακοποιούς για εμβολιασμούς και κλείσιμο ραντεβού