Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Καλιφόρνια: Αεροπορικό δυστύχημα στην παραλία Σάντα Μόνικα

Newsbomb

Συγκλονίζει το βίντεο από πτώση Τσέσνα στην Καλιφόρνια, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς.

Αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε στην παραλία Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, όταν ένα Cessna 150 αναποδογύρισε καθώς έκανε αναγκαστική προσγείωση, την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Alpha, o απολογισμός του δυστυχήματος ήταν δύο νεκροί, ο πιλότος και ο πρώην δήμαρχος της Σάντα Μόνικα.

Λίγα μέτρα από την παγκοσμίου φήμης προβλήτα της Σάντα Μόνικα, ένα δημοφιλές τουριστικό σημείο. Οι επισκέπτες της παραλίας κοιτούσαν σοκαρισμένοι το αεροσκάφος, καθώς ο πιλότος φαινόταν να προσπαθεί να προσγειωθεί στην ακτή πριν το ελαφρύ αεροπλάνο αναποδογυρίσει καθώς χτύπησε στα κύματα.

Όπως αναφέρει η τηλεόραση της ΕΡΤ, ομάδες έκτακτης ανάγκης έτρεξαν για να απεγκλωβίσουν τον πιλότο και τον επιβάτη. Ο 95χρονος επιβάτης, Ρεξ Μίντερ, δήμαρχος της Σάντα Μόνικα τη δεκαετία του 1960, ανασύρθηκε νεκρός, ενώ δεν δόθηκαν πληροφορίες για την κατάσταση του πιλότου.

Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας, Ίαν Γκρέγκορ, δήλωσε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. «Ο πιλότος ανέφερε προβλήματα με τον κινητήρα μετά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα», είπε.