ΚΥΠΡΟΣ

Νέος εκβιασμός Ευρώπης και Τουρκίας στην Κύπρο προ των πυλών

Νέος εκβιασμός Ευρώπης και Τουρκίας στην Κύπρο προ των πυλών

Έρχεται «λύση – τερατούργημα» για το Κυπριακό με δεδομένη την «καλή θέληση» του κ. Ν. Αναστασιάδη, που οδηγεί σε υποχωρητικότητα

Ήδη από τον Φεβρουάριο, λίγα 24ωρα μετά την εκλογή Αναστασιάδη στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας και πριν ακόμα υποστεί η Κύπρος την εφιαλτική λύση-σοκ του κουρέματος των καταθέσεων, το NEWSBOMB με αναλυτικό ρεπορτάζ του είχε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ότι: "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΛΥΣΗ- ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ".

Τρεις μήνες σχέδον μετά και αφότου το Μνημόνιο επιβλήθηκε στην Κύπρο, αρχίζει να διαφαίνεται και η συνέχεια.... η οποία δεν είναι άλλη από την επιβολή άλλης μίας "εκβιαστικής" λύσης για το Κυπριακό. Η επιβεβαιώση του NEWSBOMB έρχεται μετά και τις ταυτόχρονες (!) δηλώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου Όλι Ρεν και του Τούρκος Πρόεδρος Αμπτουλαχ Γκιουλ, οι οποίοι με διαβολικά συντονισμένο τρόπο διαμορφώνουν τις συνθήκες για να σπρώξουν την Μεγαλόνησο σε μία νέα "λύση" που θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των... δανειστών της Κύπρου και της... Τουρκίας.

Ο κ. Ρεν είπε ότι «θα πρέπει να υπάρξει σύντομα μία λύση του Κυπριακού που θα βοηθήσει την ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας» και την ίδια μέρα- δήθεν όλως τυχαίως- ο κ. Γκιουλ διέβλεπε «λύση» στο Κυπριακό με αφορμή την οικονομική κρίση στην Κύπρο.

«Βγάζουν μάτι» πλέον οι εξώφθαλμες πιέσεις που ασκούν Τουρκία και Ευρωπαϊκή Επιτροπή στους Ελληνοκύπριους για να δεχθούν με εκβιαστικό τρόπο ένα νέο αποτροπιαίο σχέδιο Ανάν. Τα ξένα συμφέροντα που έφαγαν γερό "χαστούκι" μετά το ΟΧΙ των Ελληνοκυπρίων στο κατάπτυστο σχέδιο Ανάν, επιδιώκουν τώρα να επανακάμψουν οδηγώντας την Κύπρο προ τετελεσμένων γεγονότων.

Κοινό μπλοκ Γερμανών – Άγγλων κατά Κύπρου!

Το "Newsbomb.gr" αποκαλύπτει ότι: οι Ευρωπαίοι- και αρχής γενομένης της Γερμανίας από κοινού με τους Άγγλους- δεν χάρισαν στην Κύπρο την οικονομική της επιβίωση χωρίς όρους. Και στην περίπτωση της Μεγαλόνησου, οι όροι δεν είναι μόνο οικονομικοί αλλά και πολιτικοί που θα έχουν να κάνουν με την επίλυση του Κυπριακού στην βάση των δικών τους επιδιώξεων και όχι φυσικά το συμφέρον των Ελληνοκυπρίων.

Το σχέδιο είναι ότι η Κύπρος θα βρεθεί σύντομα ενώπιον στυγνού εκβιασμού τον οποίον αυτή τη φορά θα τον επιβάλλουν, και μάλιστα αναίμακτα. Έστω και μετά από 9 ολόκληρα χρόνια.

Σίγουρα πάντως χωρίς τον Τάσσο Παπαδόπουλο ανάμεσα στα πόδια τους, και με το νέο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη έτοιμο να υποχωρήσει στα θελήματά τους.