ΚΥΠΡΟΣ

Λευκωσία: Νεκρός 20χρονος από τροχαίο

Λευκωσία: Νεκρός 20χρονος από τροχαίο

Ενας 20χρονος είναι το νέο θύμα τροχαίου δυστυχήματος, αυτή τη φορά στη Λευκωσία. Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΕ ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λευκωσίας Χάρης Ευριπίδου, με συνοδηγό 22χρονο και συνεπιβάτη στο πίσω κάθισμα 20χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε μια αριστερή στροφή του δρόμου, ξέφυγε από την πορεία του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και αφού προσέκρουσε βίαια σε τοίχο καταστήματος, ακινητοποιήθηκε. Ο 20χρονος οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα και απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όλοι οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και εισήχθη για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου γύρω στις 10.20 το πρωί κατέληξε. Η κατάσταση της υγείας των άλλων δύο επιβαινόντων του αυτοκινήτου δεν κρίνεται σοβαρή.

Ο κ. Ευριπίδου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως η Τροχαία Λευκωσίας, που διεξάγει έρευνες για το δυστύχημα, εξετάζει το ενδεχόμενο της αυξημένης ταχύτητας, αν οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου φορούσαν ζώνες και εάν ο 20χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

πηγη philenews.com

Σχετικές ειδήσεις