Συγκίνηση: Ο Ντάνος στους τάφους των Ηρώων (pic)

Συγκίνηση: Ο Ντάνος στους τάφους των Ηρώων (pic)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η συνάντηση του Ντάνου με τον πρόεδρο της κυπριακής βουλής και η επίσκεψή τους στα φυλακισμένα μνήματα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κύπρο όπου δέχθηκε μεγάλη αγάπη από τον κόσμο κι όχι μόνο καθώς ο Πρόεδρος της Βουλής τον υποδέχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατά τη διαμονή του την πρώτη μέρα στη Λευκωσία, ο νικητής του Survivor συναντήθηκε με τον Δημήτρη Συλλούρη ο οποίος μάλιστα έστειλε το προεδρικό αυτοκίνητο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στη Βουλή όπου συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

Αφού τον συνεχάρη για την στάση του στο παιχνίδι, του έδωσε τιμητικά ένα δώρο. Στην συνέχεια δείπνησαν μαζί σε κεντρικό εστιατόριο της Λευκωσίας.

Την επόμενη μέρα, επισκέφθηκαν μαζί τα φυλακισμένα μνήματα όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος έμαθε λεπτομερώς την ιστορία των αθανάτων και δέχθηκε δώρα από τον εν ζωή, πρώην φυλακισμένο, κύριο Βρυωνίδη. (Δείτε φωτογραφία στην gallery του άρθρου)

Αμέσως μετά παραβρέθηκε σε συνέδριο μεγάλης εταιρίας με θέμα το motivation όπου ήταν κεντρικός ομιλητής. Την Κυριακή, πήγε στη Λεμεσό και στο παλιό λιμάνι όπου εκεί ο κόσμος τον αγκάλιασε όπως και στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφού γυρίσει από την Κύπρο, θα προγραμματίσει τα επόμενα ταξίδια του Γερμανία και Νέα Υόρκη μετά από τις προσκλήσεις των Ελλήνων της Ομογένειας.

PHOTO GALLERY