MEDIA

Ο Σάκης Τανιμανίδης είδε το πρώτο γύρισμα του The Voice και έκανε αποκαλύψεις στις κάμερες

Ο Σάκης Τανιμανίδης είδε το πρώτο γύρισμα του The Voice και έκανε αποκαλύψεις στις κάμερες

Η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον Γιώργο Λιανό θα παρουσιάσουν το The Voice. Ο Σάκης Τανιμανίδης είδε το πρώτο γύρισμα και «πρόδωσε» το άγχος της συζύγου του. 

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», μίλησε το πρωί της Παρασκευής (27-09) ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής γιόρτασε το ένα χρόνο λειτουργίας του μουσείου ψευδαισθήσεων και μιλώντας στις κάμερες σχολίασε τα πρώτα βήματα της γυναίκας του, Χριστίνας Μπόμπα στην παρουσίαση του The Voice, στο πλευρό του Γιώργου Λιανού.

«Εννοείται ότι είπα συμβουλές στη Χριστίνα, πήγα στο γύρισμα, ήμουν δίπλα της και προσπάθησα να την χαλαρώσω. Είμαι κι εγώ αγχωμένος και νομίζω περισσότερο από ότι εκείνη. Το έχει πάρα πολύ από το λίγο που είδα», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Η πρεμιέρα του The Voice θα πραγματοποιηθεί απόψε!

Οι τέσσερις κριτές είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση τους στις καρέκλες. Mε χαρά υποδεχόμαστε την καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη που έρχεται να προστεθεί στην ήδη αγαπημένη παρέα των Πάνου Μουζουράκη, Έλενας Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά.

Παρουσιαστές του δημοφιλούς σόου ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα, που με το δικό τους μοναδικό στυλ θα υποδέχονται τους coaches και θα στηρίζουν τους υποψήφιους τραγουδιστές.

Οι τέσσερεις coaches είναι έτοιμοι να πατήσουν το «μαγικό» κουμπί και να διεκδικήσουν την καλύτερη φωνή για την ομάδα τους.

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις εννέα το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πηγή: Gossip-tv.gr