MEDIA

Εύα Αντωνοπούλου: «Νομίζουν ότι οι δημοσιογράφοι ξέρουμε παραπάνω πράγματα»

Εύα Αντωνοπούλου: «Νομίζουν ότι οι δημοσιογράφοι ξέρουμε παραπάνω πράγματα»

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, DOT, ήταν αυτό το Σάββατο (21/11) η Εύα Αντωνοπούλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στον κορονοϊό, μιας και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Αρκουμανέας, είναι ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ.

«Ο κόσμος νομίζει ότι οι δημοσιογράφοι ξέρουμε παραπάνω πράγματα και δεν τα λέμε. Όταν το μαθαίνουμε μας τρώει η γλώσσα μας και το λέμε. Ο Παναγιώτης είναι ικανός -και μου σπάει τα νεύρα νεύρα – επειδή είμαι δημοσιογράφος πολλές φορές να μην μου πει πράγματα επειδή ξέρει ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Ρωτάω αλλά δεν μου λέει. Η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Αυτή η κατάσταση μας έχει κουράσει πολύ. Το καλοκαίρι δεν πήγαμε ούτε μια μέρα διακοπές. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το καλοκαίρι. Κάθε μέρα γυρνούσε στο σπίτι και μου έλεγε “ωχ, τόσα κρούσματα”. Δεν θα ήθελα να πάω μόνη μου. Και αυτό γιατί ο Παναγιώτης για δύο χρόνια που εγώ δούλευα τα Σαββατοκύριακα έμεινε Αθήνα μαζί μου. Στα δύσκολα στέκεσαι στον άνθρωπό σου», είπε η Εύα Αντωνοπούλου και συνέχισε:

«Δεν είναι εύκολο όταν γυρίζουμε σπίτι να αλλάξουμε κουβέντα. Θα μάθεις την ημέρα του συντρόφου σου. Το κινητό του είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, οι έκτακτες αποστολές δεν έχουν σταματήσει, έχει πολύ μεγάλο άγχος ειδικά για τους μεγαλύτερους. Έχω πει ότι θα πετάξω το κινητό του από το μπαλκόνι αλλά δεν το κανα».


Όπως είπε η Εύα Αντωνοπούλου, ξυπνάει από τις 7 το πρωί και ετοιμάζει ταπεράκια για την ίδια και τον σύζυγό της ενώ πάντα έχει κάτι στην τσάντα της φαγώσιμο όπως ξηρούς καρπούς, φρούτο διότι πεινάει συνέχεια και «τρελαίνεται».

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ: