MEDIA

Άννα Αργυρού: Η 16χρονη που κέρδισε το «The Voice» στην πρώτη της συνέντευξη (video)

Άννα Αργυρού: Η 16χρονη που κέρδισε το «The Voice» στην πρώτη της συνέντευξη (video)
Instagram: annaargyrouu

Τελικός The Voice: Το «διαμάντι» που μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό με τη φωνή της, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη

Από το βράδυ της Κυριακής (19/12) η Άννα Αργυρού είναι η μεγάλη νικήτρια του «The Voice».

Η 16χρονη μαθήτρια κατάφερε να «μαγέψει» το τηλεοπτικό κοινό με τις ερμηνείες της και έφτασε μέχρι το τέλος κερδίζοντας ένα «χρυσό» συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company.

Το πρωί της Δευτέρας (20/12) η νικήτρια του «The Voice» ήταν καλεσμένη στο «Love It» και παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου μετά τη μεγάλη της επιτυχία.

«Ήταν τιμή μου που τραγούδησα αυτά τα τραγούδια. Δεν περίμενα καθόλου να είμαι η νικήτρια. Είχα μια ιδέα πως θα μπορούσα. Αυτό που έχουμε όλοι μας. Αλλά ήταν όλοι τόσο φωνάρες. Ειδικά φέτος δεν υπήρχε κακή φωνή. Το σκεφτόμουν πολύ για να πάω στην ομάδα του Σάκη. Είχα πάει με τη σκέψη πως θα βγω στη σκηνή, θα τραγουδήσω και όποιος με τραβήξει πιο πολύ, εκεί θα πάω.

Και με τον Μουζουράκη το σκεφτόμουν. Στην τελική διάλεξα τον Σάκη. Και η Έλενα μου άρεσε. Ο Κωνσταντίνος ήταν κλεισμένος και δε μπορούσα και να ήθελα. Στην τελική επέλεξα τον Σάκη και με βοήθησε πάρα πολύ. Θα συνεχίσω με το σχολείο κανονικά. Παράλληλα θα δουλεύω και το τραγούδι. Θα τα συνδυάσω.

Οι καθηγητές μου τρελάθηκαν. Μηνύματα από παντού. Και οι συμμαθητές μου είναι πάρα πολύ χαρούμενοι. Δεν τους είχα πει πως θα πάω στο The Voice. Η αλήθεια είναι πως ήθελα πολλά χρόνια να πάω κάπου να τραγουδήσω. Οι γονείς μου έχουν ξετρελαθεί και οι δυο. Όταν τους είπα για το The Voice με υποστήριξαν, αλλά είχαν και αμφιβολίες λόγω ηλικίας, πως θα το πάρω αν ακούσω κάποια κακή κριτική» είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Αργυρού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χιλή: Mε Ελληνίδα «πρώτη κυρία» στο πλευρό του ο νέος πρόεδρος της χώρας

Νέα μέτρα: Τεστ σε όλο τον πληθυσμό της Ελλάδας «έδειξε» ο Πλεύρης στη σκιά της μετάλλαξης Όμικρον

The Voice Τελικός: Νικήτρια η Άννα Αργυρού – Γνωρίστε το 16χρονο «διαμάντι» με τη μαγική φωνή

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι