MEDIA

Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ρηνιώ πεθαίνει από το μαράζι της (video)

Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ρηνιώ πεθαίνει από το μαράζι της (video)
Ακόμα ένας θάνατος φαίνεται πως θα έρθει στον Σασμό.
Alpha TV

Σασμός Spoiler: Ίσως να μην βλέπουμε για πολύ ακόμα στη δραματική σειρά του Alpha τη γιαγιά Ρηνιώ

Η γιαγιά Ρηνιώ, δηλαδή η ηθοποιός Όλγα Δαμάνη που πρωταγωνιστεί στον «Σασμό», μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του «Happy Day».

Μεταξύ άλλων, η γιαγιά Ρηνιώ αποκάλυψε το «φυλαχτό» που κρατάει από τον Πετρή μετά τον θάνατο του, αλλά και τον δικό της θάνατο, χωρίς να αναφέρει όμως πότε θα συμβεί αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Δαμάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά τον θάνατο του Πετρή έρχονται πάρα πολλές μεγάλες αλλαγές στην οικογένεια και στη ζωή των Βρουλάκηδων. Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα μετακομίσουν από την Κρήτη, ξεσπιτώνονται και αφήνουν τον τόπο τους. Η γιαγιά θα μείνει μόνη με το σκυλί, θα πηγαίνει στα μνήματα και θα έχει τον εγγονό της, ενδεχομένως, τον Άγγελο».

«Η γιαγιά θα πεθάνει… και στο βιβλίο φεύγει. Υποθέτω από το μαράζι της γιατί μετά από τόσους θανάτους και τόσο πόνο που έχει βιώσει και την ηλικία την οποία κουβαλάει. Είναι μοιραίο να πεθάνει η γιαγιά» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha. «Δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει η ιστορία, πως θα εξελιχθεί. Στο βιβλίο τουλάχιστον η γιαγιά πεθαίνει λίγο πριν το τέλος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.