MEDIA

Survivor: «Ο αγώνας ασυλίας είναι στημένος» (video)

Survivor: «Ο αγώνας ασυλίας είναι στημένος» (video)
Glomex

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε για στήσιμο του αγώνα από τον Άρη Σοϊλέδη και την παρέα του και έριξε τα «καρφιά» του στον Τάκη.

Οι εντάσεις στη μπλε ομάδα συνεχίζονται, με πρωταγωνιστές τους Τάκη και Εμμανουήλ, με τους δυο τους ειδικά να φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο.

Ο make up artist πριν τον σημερινό αγώνισμα ασυλίας, ανέφερε πως ο είναι στημένος από τον Άρη Σοϊλέδη και την παρέα του, με σκοπό να βγουν στον τάκο οι αδύναμοι παίκτες της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο make up artist και παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor τόνισε πως «αν χάσουμε την ασυλία, σίγουρα τα μέλη της ομάδας μου θέλουν να ψηφίσουν τον ακατανόμαστο του παιχνιδιού διότι μας ενοχλεί πάρα πολύ. Δημιουργεί φασαρίες μονίμως, δημιουργεί εντάσεις στην παραλία, στην καλύβα και στα αγωνίσματα. Φωνάζει, βρίζει, μαλώνει και με την μύγα που περνάει, μαλώνει με όλους».

«Ο άνθρωπος είναι πραγματικά ότι χειρότερο θα μπορούσε να τύχει στην μπλε ομάδα και γενικά στο Survivor. Είναι κακό πρότυπο ανθρώπου» συμπλήρωσε, στο Survivor της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Τάκη Καραγκούνια.

Survivor: Ένταση ανάμεσα σε Τάλα και Τάκη πριν την ασυλία

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα πάντως, υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας καθώς ο Τάκης, παίρνοντας τον λόγο, μίλησε για εύκολους στόχους μέσα στην ομάδα που πολύ θα ήθελαν κάποιοι να φύγουν από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα είπε ότι ο Εμμανουήλ και ο ίδιος θεωρούνται αδύναμοι παίκτες και οι εύκολοι στόχοι για να ψηφιστούν από την ομάδα τους προκειμένου να αποχωρήσουν.

Παίρνοντας τον λόγο ο Τάλα είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει η ομάδα του να χάσει την ασυλία και πως δεν ήρθε στον αγωνιστικό χώρο με πρόθεση ήττας κάτι που ο Τάκης αμφισβήτησε, θυμίζοντας στον συμπαίκτη του τα όσα είχε δηλώσει για την πιθανότητα να κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας.