MEDIA

Κατερίνα Καινούργιου: Το παράπονο για τη Ρούλα Κορομηλά

Κατερίνα Καινούργιου: Το παράπονο για τη Ρούλα Κορομηλά
H Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε με πίκρα στη Ρούλα Κορομηλά

H Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε με πίκρα στη Ρούλα Κορομηλά

Πικραμένη από τη Ρούλα Κορομηλά εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου όταν στην «Super Κατερίνα» προβλήθηκε βίντεο με την παρουσιάστρια και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιο είχε συνάντηση πριν από μερικά 24ωρα με τη Ρούλα Κορομηλά προκειμένου να της δώσει διευκρινίσεις για όσα είχε πει για την παρουσιάστρια του Alpha στο παρελθόν.

«Η αλήθεια είναι ότι είχε κάνει κάποιες δηλώσεις που με είχαν στενοχωρήσει πάρα πολύ και τέλος πάντων. Δεν το συζητήσαμε όταν βρεθήκαμε. Ήταν από τις λίγες φορές που πειράχτηκα. Ξέρει η Ρούλα πόσο έχω παλέψει για να είμαι εδώ» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και κατέληξε για το θέμα:

«Εγώ ποτέ δεν είχα κανένα θέμα. Ίσα ίσα που την είχα ακούσει και σε πολύ αυστηρές κριτικές. Σε μία περίοδο που εγώ πήγαινα πολύ καλά να λέει ότι δεν κάνω για κεντρική παρουσιάστρια. Ουσιαστικά αποθέωνε πρόσωπα που δεν είχαν τη δική μου επιτυχία. Αυτό με πείραξε. Από εκεί και πέρα σέβομαι πολύ την πορεία της και τη θαυμάζω ως γυναίκα. Μακάρι να μου δώσει και μία τηλεοπτική συνέντευξη, θα ήταν μεγάλη μου τιμή».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 η Ρούλα Κορομηλά είχε πει για την Κατερίνα Καινούργιου ότι «θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι το οποίο θέλει να δουλέψει πολύ. Θέλει να το δουλέψει και να αφήσει τον εαυτό της, να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση με την Καινούργιου όταν ήμουν υπεύθυνη. Γιατί αν τη δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραίο το κορίτσι από ότι είναι έτσι όπως βγαίνει τώρα. Και βέβαια χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Εντάξει; Μπορεί να είναι στην τηλεόραση. Κανένας δε στερεί σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο το τι θα κάνεις».