MEDIA

Όλα τα νέα πρόσωπα του «Σασμού»: Οι Βρουλάκηδες, ο έμπορος όπλων, ο νέος γιατρός και ο αστυνομικός

Όλα τα νέα πρόσωπα του «Σασμού»: Οι Βρουλάκηδες, ο έμπορος όπλων, ο νέος γιατρός και ο αστυνομικός
Τα νέα πρόσωπα στον Σασμό

Σασμός Spoiler: Ανανεώνεται ο Σασμός! Νέα πρόσωπα «εισβάλλουν» στη σειρά και φέρνουν τα πάνω-κάτω

Πολλά έχουν γίνει γνωστά για τον δεύτερο κύκλο του Σασμού και τις ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται μετά τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη αλλά και την επικείμενη σύλληψη του Μαθιού Σταματάκη με την Βασιλική να τον περιμένει... στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ωστόσο όπως περιμέναμε όλοι, στη σειρά εκτός από τα πρόσωπα που χαιρετούν, είναι και τα πρόσωπα που έρχονται να δώσουν φρέσκο αέρα στην καθημερινή σειρά και να αλλάξουν την τροπή των εξελίξεων φέρνοντας τα πάνω - κάτω.

Στέλιος Μάινας ή αλλιώς Παύλος Βρουλάκης

Ένας από τους πρώτους ηθοποιούς που ανακοινώθηκαν για την δεύτερη τηλεοπτική χρονιά στον Σασμό ήταν ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος αναμένεται να ενσαρκώσει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην βεντέτα Σταματάκηδων-Βρουλάκηδων, τον Παύλο Βρουλάκη.

Ο Παύλος Βρουλάκης είναι εκείνος που σκότωσε τον άντρα της Καλλιόπης, Βασίλη Σταματάκη μέσα στη φυλακή, δίχως αυτό να το γνωρίζει η ίδια.

Όπως φαίνεται όμως ο Στέλιος Μάινας θα προκαλέσει προβλήματα και στον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη.

Ο Μιχάλης Αεράκης, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «παπά-Μιχάλης», ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει ο ίδιος με τον Στέλιο Μάινα, γράφοντας στην λεζάντα «Πρώτα γυρίσματα με τον φίλο μου Στέλιο Μάινα».

Γιώργος Γεροντιδάκης: Από το Διαφάνι... στην Άνω Ποριά

Ο Γιώργο Γεροντιδάκης έρχεται να πάρει έναν αντίθετο ρόλο από εκείνον που είχε στις «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με πληροφορίες θα υποδυθεί έναν νεαρό αστυνομικό ο οποίος έρχεται στην Άνω Ποριά και όπως φαίνεται θα εμπλακεί με την Θεοδώρα ή την Στέλλα.

Δημήτρης Αλεξανδρής: Ο έμπορος όπλων

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής θα υποδυθεί έναν επικίνδυνο χαρακτήρα στον δεύτερο κύκλο. Πληροφορίες λένε ότι ο χαρακτήρας του θα αφορά έναν έμπορο όπλων.

Τιμόθεος Θάνος: Λάζαρος Βρουλάκης

Ο ηθοποιός Τιμόθεος Θάνος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα είναι στον νέο κύκλο του «Σασμού». Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα υποδυθεί ένα από τα ξαδέρφια της οικογένειας Βρουλάκη. Θα τον δούμε να εμπλέκεται με τους ήρωες που αναζητούν δικαίωση για τον φόνο του Άγγελου.

Ο ίδιος μάλιστα έχει ποστάρει και μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Μάνος Πετούσης: Ο Δημήτρης... νέος γιατρός

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και Aντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Δήμο Χαϊδαρίου Μάνο Πετούσης έρχεται στον Σασμό. Ο ρόλος του αναμένεται να είναι αρκετά ανατρεπτικός αφού θα υποδυθεί τον Δήμητρη, έναν γιατρό, παντρεμένο με την πρώην σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη (Στέλιος Μάινας), η οποία είναι εισαγγελέας και θα την υποδυθεί η Γιώτα Φέστα.

Ο Μάνος Πετούσης ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram με τον συγκρατούμενο του Αστέρη στις φυλακές «μαρτυρώντας» την είσοδό του στη σειρά.