MEDIA

Maestro: Κάνει πρεμιέρα απόψε - Τι θα δούμε στη σειρά του Παπακαλιάτη

Maestro: Κάνει πρεμιέρα απόψε - Τι θα δούμε
O Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που κάνει πρεμιέρα απόψε έχει προκαλέσει «πυρετό αναμονής» στο κοινό.

Απόψε θα κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Σήμερα το βράδυ στις 22:30, θα δούμε το πρώτο από τα εννέα επεισόδια της σειράς που πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα.

Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση. Στα εννιά επεισόδια του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

Η σειρά έχει προκαλέσει «πυρετό αναμονής» στο κοινό παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Όταν φτάσει στο πανέμορφο νησί του Ιονίου γίνεται αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε όλα τα μικρά και μεγάλα δράματα της τοπικής κοινωνίας. Ανάμεσα στους ντόπιους κατοίκους του νησιού, ο Ορέστης θα συναντήσει και την δεκαεννιάχρονη Κλέλια και ανάμεσά τους θα αναπτυχθεί μια επικίνδυνη έλξη, που θα οδηγήσει τους ήρωες σε ακραίες καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Σχετικές ειδήσεις

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο Maestro δημοσίευσε παιδική φώτο με τον πατέρα του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτά θα κάνει για πρώτη φορά στο «Maestro»

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε την ημερομηνία και την ώρα της πρεμιέρας