MEDIA

Σε 48 ώρες θα υπάρχει άλλη Ελλάδα

Σε 48 ώρες θα υπάρχει άλλη Ελλάδα

Ο Κ. Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει το plan B των Ευρωπαίων.

Μόνο ένα Σαββατοκύριακο, 48 ώρες που θα ξεκινήσουν το βράδυ της Παρασκευής μετά τις εκλογές και θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής, πριν ανοίξουν τα διεθνή χρηματιστήρια, θα μας δώσουν χρόνο ΔΝΤ, Κομισιόν και ΕΚΤ, να αλλάξουμε τη ζωή μας (και την Ελλάδα) αν πουν όχι στην αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου οι Ευρωπαίοι και η Ελλάδα προχωρήσει σε αναστολή του Μνημονίου ή μέρος του Μνημονίου.

Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια που κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό τα παγκόσμια οικονομικά κέντρα που αποφασίζουν για την τύχη της Ελλάδας ώστε να προλάβουν ένα εφιαλτικό τσουνάμι από την αδυναμία της Ελλάδας να παραμείνει στην Ευρωζώνη. Ή μήπως όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας από τα κέντρα που θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα τον τρόμο εξόδου από το ευρώ, αν δεν υπάρξει στις 17 Ιουνίου μια κυβέρνηση στα μέτρα τους;

Δύο αποκαλύψεις

Απόψε το βράδυ στις 21:00, στην εκπομπή «Αποκαλύπτω» με τον Κ. Χαρδαβέλλα στο Web TV του Newsbomb εκπρόσωποι των κομμάτων και επώνυμοι κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες, αναλύουν την επόμενη μέρα των εκλογών με βάση το plan Β των Ευρωπαίων για την Ελλάδα, στην περίπτωση που δεν υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου No 2.

Επίσης στην εκπομπή θα εμφανιστούν τρία συγκλονιστικά ντοκουμέντα από την κοινωνική έκρηξη στην Πάτρα με πρωταγωνιστές λαθρομετανάστες και οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Η σημερινή δημοσκόπηση

Παράλληλα, ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους τηλεθεατές μεταφέροντας μηνύματα και ερωτήματα από σχόλια που γίνονται στη σελίδα του "Newsbomb.gr" στο Facebook, στο Twitter, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@newsbomb.dpg.gr και με μήνυμα sms πληκτρολώντας ΝΒ - κενό - το μήνυμα και αποστολή στο 54260.

Ταυτοχρόνως ελέγχει την εξέλιξη της κυλιόμενης δημοσκόπησης, το αποτέλεσμα της οποίας ανακοινώνεται στο τέλος της εκπομπής.

Η ερώτηση της ημέρας αναφέρει:

Εντείνονται οι πιέσεις της Ε.Ε. προς την Ελλάδα. Θα δεχθούν οι «27» ουσιαστική αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου ή θα εξαναγκάσουν την Ελλάδα να αποχωρήσει από το ευρώ;

  1. Θέλουν εγγυήσεις ότι θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις και το Μνημόνιο
  2. Παζαρεύουν την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου
  3. Εκβιάζουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις εν όψει εκλογών
  4. Ήδη έχουν ετοιμάσει το σχέδιο εξόδου από την Ευρωζώνη

Οι καλεσμένοι

Στη σημερινή εκπομπή έχουν προσκληθεί στο στούντιο:

  • Κώστας Αιβαλιώτης, Πολιτευτής ΛΑΟΣ
  • Οδυσσέας Βουδούρης, βουλευτής Β' Αθήνας ΔΗΜΑΡ
  • Γιάννης Τσιρώνης, Πολιτευτής Οικολόγοι Πράσινοι
  • Γιάννης Μαμουζέλος, Πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ
  • Άννα Σαμιώτου, Πολιτευτής ΝΔ
  • Κυριάκος Μαντούβαλος, Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ
  • Μάκης Σεριάτος, Διαφημιστής

Σε συνδέσεις μέσω SKYPE παρεμβαίνουν οι:

  • Κώστας Φλαμής, Δημοσιογράφος Πάτρα
  • Γιάννης Νταβρής, πολιτευτής Αχαΐας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Για να δείτε την εκπομπή στις 9 το βράδυ, κάντε κλικ εδώ.

Σε μια πατρίδα που το έχει ανάγκη,
παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας...