MEDIA

J2US: Η επιστροφή της Ειρήνης Μερκούρη - Το ντουέτο με τον Σαρμπέλ και η νέα δισκογραφική

J2US: Η επιστροφή της Ειρήνης Μερκούρη - Το ντουέτο με τον Σαρμπέλ και η νέα δισκογραφική

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης είχε ανακοινώσει από νωρίς την έκπληξη που επεφύλασσε για τους τηλεθεατές του σόου, που δεν ήταν άλλη από την επιστροφή της Ειρήνης Μερκούρη στο τραγούδι. 

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά από επτά ολόκληρα χρόνια απουσίας έκανε η Ειρήνη Μερκούρη στην σκηνή του J2US.

Ο Νίκος Κοκλώνης είχε ανακοινώσει από νωρίς την έκπληξη που επεφύλασσε για τους τηλεθεατές του σόου, που δεν ήταν άλλη από την επιστροφή της Ειρήνης Μερκούρη στο τραγούδι.

«Σας υποσχέθηκα κάτι, μία μεγάλη επιστροφή, μία επιστροφή έκπληξη. Τα τελευταία επτά χρόνια επέλεξε να αποσυρθεί από τα φώτα και τις πίστες. Τώρα λοιπόν επιστρέφει δυναμικά και απόψε είναι εδώ κοντά μας. Επιστρέφει για να τραγουδήσει εδώ στο "J2US" τις επιτυχιάρες της!» είπε ο παρουσιαστής του Alpha, προλογίζοντας την εμφάνισή της.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε απαστράπτουσα στη σκηνή και τραγούδησε τις γνωστές τις επιτυχίες ξεσηκώνοντας το κοινό, ενώ δήλωσε πολύ χαρούμενη που επιστρέφει και ανακοίνωσε και τηλεοπτικά το συμβόλαιό της με την Panik Records και την επιστροφή της στη δισκογραφία.

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το πλέον διάσημο ντούετο της με τον Σαρμπέλ, με τον οποίο τραγούδησαν «Σε πήρα σοβαρά» και έβαλαν φωτιά στο πλατό.