MEDIA

MasterChef: «Θα χαρακτήριζα το πιάτο και κάτι χειρότερo… Είναι χάλια, χάλια, χάλια»

MasterChef: «Θα χαρακτήριζα το πιάτο και κάτι χειρότερo… Είναι χάλια, χάλια, χάλια»
instagram

MasterChef: Απογοητευμένοι οι κριτές από το πιάτο του Μότο Μότο 

Νέα εβδομάδα για το MasterChef και τους 14 διαγωνιζόμενους οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερο Mystery Box.

Ο Γιώργος Πορφύρης επειδή ήταν ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας είχε για ακόμα μια φορά πλεονέκτημα και έτσι επέλεξε να ανέβει ο ίδιος στον εξώστη και να μοιράσει τον χρόνο στους συμπαίκτες του, όπως εκείνος ήθελε.

Κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους που δεν είχαν και πολύ χρόνο παρουσίασαν αδύναμες προσπάθειες. Ένας από αυτούς και ο Νίκος Κόντος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν τον αντιπροσώπευε το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές.

Ο Νίκος ετοίμασε παστέλι φιστίκι, crumble από πουράκια, δαμάσκηνο και γκρανόλα με toasted croissant και το αποτέλεσμα ήταν να απογοητεύσει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά. «Συμφωνώ απόλυτα με τη λέξη κολατσιό (σ.σ. που χρησιμοποίησε ο Πάνος Ιωαννίδης για το πιάτο του). Θα το χαρακτήριζα και κάτι χειρότερο αλλά τέλοσπαντων. Είναι χάλια, χάλια, χάλια».

«Το μόνο που θεωρώ ότι έχει πάει καλά είναι το παστέλι. Τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι χάλια. Τίποτα, σήμερα, μηδέν. Μόνο το παστέλι» ομολόγησε ο Μότο Μότο.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν δίστασε να εκφράσει τον προβληματισμό του για το αν θα έπρεπε να δοκιμάσει το πιάτο: «Επειδή έχουμε φάει πολλή ζάχαρη, πιστεύεις ότι πρέπει να δοκιμάσουμε; Έχει νόημα;» αναρωτήθηκε και έκανε μια μικρή δοκιμή.