MEDIA

Χρήστος Λούλης: Η σχέση με τα παιδιά είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση

Χρήστος Λούλης: Η σχέση με τα παιδιά είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση

«Μου κόστισε κυρίως όταν έγινα πατέρας, το ότι πάντα τελείωνα μια παράσταση και μετά ξεκινούσα άλλη» είπε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης.

Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στη σύντροφό του, Έμιλυ Κονλιανδρή και τις «θυσίες» που έχει κάνει για να μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εξήγησε πως εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, έπρεπε να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η σύντροφός του να κάνει πίσω σε πολλά πράγματα για να είναι δίπλα στα παιδιά τους.

«Μου κόστισε κυρίως όταν έγινα πατέρας, το ότι πάντα τελείωνα μια παράσταση και μετά ξεκινούσα άλλη. Αυτό σημαίνει ότι έλειπα για ώρες. Για αρκετό καιρό, η Έμιλυ κρατήθηκε πίσω, γιατί τα παιδιά ήταν μικρά, θήλαζε κιόλας, όταν ήταν μωρά. Νιώθω ότι έχασα πολλά. Βλέποντας τους γονείς των φίλων τους ότι κάνουν μια κανονική δουλειά, βγαίνουν, κάνουν πράγματα, εγώ δεν τα έχω ζήσει αυτά και ζηλεύω. Ξυπνάς και λες "πώς μεγάλωσαν έτσι;"», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η σχέση με τα παιδιά είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση. Σαν ερωτική απογοήτευση νιώθουμε, ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί για τον άλλο, ότι δεν μας λατρεύει όσο εμείς. Αυτό συμβαίνει με τα παιδιά, ακόμα κι αν έχεις μια κανονική ζωή. Πάντα δεν νιώθεις με τα παιδιά σου πως θες λίγο ακόμα και δεν το 'χεις;».

Σχετικές ειδήσεις