MEDIA

ΑΝΤ1: Μεγαλώνει η λίστα με τις σειρές του - Η νέα κωμωδία με Τσιμιτσέλη και Μακρυπούλια

ΑΝΤ1: Μεγαλώνει η λίστα με τις σειρές του - Η νέα κωμωδία με Τσιμιτσέλη και Μακρυπούλια

Τα σχέδια του καναλιού του Αμαρουσίου, για την επόμενη χρονιά, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον

Ένας από τους βασικούς κορμούς στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1, για την επόμενη χρονιά, είναι η μυθοπλασία. Tα στελέχη θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς και να επενδύσουν σε παραγωγές που θα τους φέρουν τηλεθεατές στη συχνότητα.

Έτσι, δεν σταματά να μεγαλώνει η λίστα με τις επίδοξες παραγωγές. Μία από αυτές θα βασίζεται στην επιτυχημένη αργεντίνικη σειρά «Εl primero de nosotros» και ο τίτλος εργασίας είναι «Ο πρώτος από εμάς». Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα βρίσκεται ο Πιέρρος Ανδρακάκος, που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες όπως είναι το «Ταμάμ», «Οι Βασιλιάδες».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών, με τον ηθοποιό να δηλώνει: «Αποφασίσαμε από κοινού να μην συνεχιστεί το “Fishy” του χρόνου, τουλάχιστον προς το παρόν. Τηλεοπτικά θα είμαι στο σίριαλ του ΑΝΤ1». Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μάριος Αθανασίου, είναι δύο ακόμη ονόματα που ακούγονται έντονα.

Πρωταγωνίστρια, όμως, φαίνεται ότι θα είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια του «Rouk Zouk», που ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου, θα έχει διπλό ρόλο. Εκτός από το τηλεπαιχνίδι, θέλει να επιστρέψει και στη μυθοπλασία που τόσο αγαπά.

Σύμφωνα με το σενάριο, πάντως, η ζωή έξι κολλητών φίλων, κοντά στα 40, αλλάζει δραματικά ένα βράδυ που πηγαίνουν σε ένα εστιατόριο για φαγητό. Ξαφνικά, ο ένας από αυτούς αρχίζει να μην αισθάνεται καλά και λιποθυμά. Όλοι σαστίζουν και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που του κάνουν, τους ανακοινώνουν πως πάσχει από μια ανίατη ασθένεια. Η παρέα σοκάρεται και από εκείνη τη στιγμή αποφασίζουν όλοι να αλλάξουν τη ζωή τους.

Να σημειωθεί ότι έχουν «κλειδώσει» δύο ακόμη σειρές, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Με την υπογραφή του διδύμου που έκανε τη διαφορά και έδειξε ξανά τον δρόμο σε όλους για το πώς πρέπει να γίνονται οι σειρές, της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη που καθήλωσαν με τις «Άγριες Μέλισσες», η «Μάγισσα» ετοιμάζεται να «μαγέψει» τους τηλεθεατές. Η ιστορία τοποθετείται στο 1818, τότε που οι Ελληνες ετοίμαζαν την επανάστασή τους απέναντι στον τουρκικό ζυγό. Στη Μάνη, δύο οικογένειες, που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα. Παντρεύουν τα παιδιά τους και ύστερα από λίγο καιρό γεννιέται το εγγόνι τους… Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, όμως, το μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι.

Στο ίδιο μετερίζι ετοιμάζονται οι «Ψυχοκόρες». Το σενάριο, που υπογράφει η Πένυ Φυλακτάκη, αναφέρεται σε νεαρές κοπέλες οι οποίες έρχονται από την επαρχία στην Αθήνα, για να προσφέρουν οικιακές υπηρεσίες σε ανθρώπους της ανερχόμενης αστικής τάξης, με μοναδική τους ελπίδα να νυμφευθούν.