MEDIA

Αντώνης Ρέμος για Light: «Το αίμα του βράζει - Θέλει να λέει την άποψή του»

Αντώνης Ρέμος για Light: «Το αίμα του βράζει - Θέλει να λέει την άποψή του»

«Όλα τα παιδιά έχουν ανησυχίες σε αυτή την ηλικία» - Είπε ο Αντώνης Ρέμος για τον Light

Για την πρόσφατη διαφωνία που είxε με τον Light στο Fame Story μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» στο MEGA.

«Δεν ήταν τίποτα, όλα τα παιδιά έχουν ανησυχίες σε αυτή την ηλικία. Μην ξεχνάμε ότι είναι 28 ετών και το αίμα του βράζει, θέλει να μαθαίνει και να λέει την άποψή του. Η κόρη μου όταν ξεκίνησε να ακούει μουσική, το αγαπημένο της ήταν το «Αεροπλάνο» του Κώστα Χατζή. Η κόρη μου έχει ακούσει πια και αγαπάει τα τραγούδια μου, όπως και πολλά ξένα. Μου αρέσει το καλό της γούστο στη μουσική», ανέφερε ο διάσημος τραγουδιστής

Ερωτηθείς για το εάν είναι δύσκολος ο ρόλος του κριτή, απάντησε:

«Είναι αμήχανος, έχουν και τα παιδιά τις ανησυχίες τους, είναι επιλογή τους, ήξεραν από την αρχή τι θα αντιμετωπίσουν όταν μπουν στο Fame Story, και πρέπει να είναι έτοιμοι για τις επιλογές τους. μακάρι να έρθει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Fame Story, είναι ένας άνθρωπος καταξιωμένος, έχει γράψει την δική του ιστορία», επεσήμανε ο Αντώνης Ρέμος.

Για την επιλογή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision υπογράμμισε πως, «είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή και μακάρι να τα πάει πολύ καλά. Το στιλ το δικό μου δεν θα ταίριαζε στην Eurovision».

«Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τη νέα γενιά, θεωρώ τα παιδιά έχουν χάσει λίγο τον δρόμο τους μέσα από τα social media», είπε επίσης ο Αντώνης Ρέμος.