MEDIA

Φορτσάρει το OPEN: Έρχονται δύο ριάλιτι με Μαλέσκου, Μικρούτσικο, Light

Φορτσάρει το OPEN: Έρχονται δύο ριάλιτι με Μαλέσκου, Μικρούτσικο, Light

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε όλες τις αποκαλύψεις σε συνάντηση με δημοσιογράφους

Με γοργά βήματα προχωρά ο Νίκος Κοκλώνης και η ομάδα του, προκειμένου να βγάλουν άμεσα στον αέρα του OPEN αρκετά πρότζεκτ. Την Πέμπτη, όπου και πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη της σειράς «Σαν Ψέμα», ο παραγωγός μίλησε στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στο «TV Queens» αλλά και σε ένα ακόμη ριάλιτι δίνοντας όλες τις πληροφορίες.

«Μετά το Πάσχα βγαίνουμε live, θα φτάσει μέχρι τέλος της σεζόν, θα είναι 5 φορές την εβδομάδα. Για πρώτη φορά στην ιστορία θα είναι ένα ριάλιτι που θα συνδυάζει και live και γραμμένο κάθε μέρα. Θα έχει 24ωρο streaming, δεν ξέρουμε ακόμα από ποια πλατφόρμα. Αν ακολουθήσουμε τα βήματα του Fame Story θα είναι στο Youtube. Διευθυντής της σχολής θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Δεν θα έχει επιτροπή αλλά η αποχώρηση θα κρίνεται από το συμβούλιο των καθηγητών και θα είναι μια φορά την εβδομάδα, μάλλον κάθε Πέμπτη. Θα βγαίνουμε μάλλον στις 21.00», ήταν οι πληροφορίες που έδωσε χωρίς φυσικά να αποκαλύπτει το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου στην παρουσίαση.

«Γυρίζουμε τρέιλερ την Παρασκευή για το Trap star. Θα βγει ο μεγάλος τράπερ της χρονιάς με φοβερή επιτροπή. Θα έχει οντισιόν. Θα είναι ο Light και θα έχει παρουσιάστρια», αποκάλυψε για το δεύτερο ριάλιτι που ετοιμάζεται στο OPEN.

Να σημειωθεί ότι, στην ίδια συχνότητα, θα δούμε και το «Γηροκομείο» με τον Ηλία Ψινάκη και το «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά. «Έρχεται στο OPEN ο Ηλίας Ψινάκης με το Γηροκομείο. Όσο μας επιτρέπει το ΕΣΡ, το θέλουμε όσο πιο νωρίς, μάλλον 23.00», τόνισε.

«Από Σεπτέμβρη βγαίνουμε στην prime time με σειρά και ριάλιτι», υποστήριξε ο Νίκος Κοκλώνης ενώ ξεκαθάρισε ότι το καλοκαίρι θα γίνει καθημερινή εκπομπή που θα αντικαταστήσει την Ελένη Τσολάκη.