Το υποτιμημένο ελληνικό φαγητό που ξετρέλανε την Αντζελίνα Τζολί
Κάποτε δεν έλειπε σχεδόν ποτέ από τα όχι και τόσο πλούσια τραπέζια στα χωριά.
00.00/
Μια μαγική αλοιφή που… εξαφάνιζε σε τέτοιο βαθμό το λάδι ώστε να γίνει και παροιμία (κάποιο λάκκο έχει η… φάβα) η οποία σταδιακά θεωρήθηκε παρακατιανό φαγητό, αλλά πλέον έχει μετατραπεί σε γκουρμεδιά που την ζητούν διάσημοι, όπως για παράδειγμα η Αντζελίνα Τζολί.
Διαβάστε περισσότερα στο menshouse
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή