O Kυριακάτικος Τύπος με μια ματιά

O Kυριακάτικος Τύπος με μια ματιά

O Kυριακάτικος Τύπος με μια ματιά

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Θεσσαλονίκη-δύο χρόνια Μπουτάρης- Στη ζυγαριά "έργα και ημέρες" του δημάρχου. Επίσης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας : "Κεντρική-δυτική Μακεδονία- Βαθιά ανάσα για 2.500 επιχειρήσεις".

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Δόγμα πυγμής- Σαμαράς : μηδενική ανοχή απέναντι σε ακραία κοινωνικά φαινόμενα. Επίσης φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα άρθρο του Κ.Σημίτη, υπό τον τίτλο "Το κράτος δικαίου σε αμφισβήτηση".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Στις "ξέρες" η κυβέρνηση- Το χειρότερο ναυάγιο είναι να σωθεί.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Οδηγός για όλα τα ταμεία- Με ποιές ρυθμίσεις θα βγείτε νωρίτερα στη σύνταξη.

Η ΑΥΓΗ: Συγκρουση μέχρι τέλους με την ... κοινωνία !- Το δόγμα Σαμαρά με τη στήριξη Βενιζέλου και την ανοχή Κουβέλη.

Η ΕΠΟΧΗ: Αποστράτευση τώρα- Ο Αντ. Σαμαράς μας θυμίζει τι σημαίνει δεξιά.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Με τη "συνταγή" του μετρό απέναντι στις συντεχνίες, σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους, για να μην εκτροχιαστεί το πρόγραμμα. Επίσης από την πρώτη σελίδα: "Φορολογική αφαίμαξη ιδιοκτητών ακινήτων".

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Ευκαιρίες για καλά λεφτά με προθεσμιακές καταθέσεις- Οδηγός για υψηλές αποδόσεις στα χρόνια της κρίσης.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Φοροτρόμος με κατασχέσεις και χειροπέδες, υπό την αιγίδα του Herr Ράιχενμπαχ. Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: "Ο Στουρνάρας διαφωνούσε με τη διόγκωση του ελλείμματος- Πότε λέει την αλήθεια;"

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μύρισαν "πίτα"- Έντονο πολιτικό και επιχειρηματικό παρασκήνιο για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας- Σε συμπληγάδες ο Σαμαράς για την πώληση 4 φιλέτων.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δεν υπάρχει φιλολαϊκή πολιτική μέσα στον καπιταλισμό- Βαλκανική συντάντηση κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων.

Ο ΛΟΓΟΣ: "Ισόβια στα καλάσνικοφ"- Στη Βουλή το ν/σ για τον κώδικα περί ναρκωτικών.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Ύποπτη ρύθμιση μόλις πήρε τη λίστα Λαγκάρντ- Ερευνάται ποιοι από τους 2.062 πιθανούς φοροφυγάδες έφεραν πίσω χρήματα την επίμαχη περίοδο με φόρο μόνο 5%.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ: Απεργίες "αλληλεγγύης" τέλος- Αποφασισμένος ο Α.Σαμαράς να αντιμετωπίσει τη δυσλειτουργία του κράτους από τις εγωκεντρικές οργανωμένες συντεχνίες.

ΤΟ ΒΗΜΑ: Η μεγάλη στροφή - πυγμή και σταθερότητα θέλουν οι πολίτες- Αποκαλυπτική έρευνα της ΚΑΠΑ RESEARCH

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Διαγωνισμός "μαϊμού" στο λιμενικό! - Έμεινε μεταξύ "εκλεκτών" προμήθεια 1 εκατ. Ευρώ για ταχύπλοα.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Σούζα όλοι! Επιστράτευσε την επίταξη ο Σαμαράς. Επίσης στην πρώτη σελίδα : "πάρτι έκαναν τα ιδιωτικά νοσοκομεία και τα διαγωνστικά κέντρα με τον τριπλασιασμό των τιμών από τον ΕΟΠΥΥ".

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Μεταρρυθμίσεις χωρίς εκπτώσεις - Η στρατηγική Σαμαρά μετά το ... τεστ του μετρό. Επίσης στην πρώτη σελίδα : "Εκτός ΑΕΙ-ΤΕΙ όσοι κλείνουν ... 8ετία".

FREE SUNDAY: Πόλωση μέχρι τελικής πτώσης- Η κυβέρνηση εφευρίσκει ρήξεις για να συσπειρώσει- Ελεγχόμενες οι διαφωνίες μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.

REAL NEWS: Η τρόικα ζητεί από την ελληνική κυβέρνηση κατασχέσεις καταθέσεων για τους μεγάλους οφειλέτες του δημοσίου. Επίσης στην πρώτη σελίδα υπάρχει δημοσκόπηση της MRB, υπό τον τίτλο "1,1% μπροστά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ".

Οικονομικός Τύπος:

ΕΞΠΡΕΣ: Ρυθμίσεις κατ΄εξαίρεση για οφειλές στο Δημόσιο

ΚΕΡΔΟΣ: Μέτρα κατά της φοροδιαφυγής- Ύστατες προσπάθειες του οικονομικού επιτελείου να πατάξει το φαινόμενο.