MEDIA

Σήμερα ο τελικός του The Voice

Σήμερα ο τελικός του The Voice

Η στιγμή έφτασε, σήμερα το βράδυ θα ξέρουμε ποια είναι η φωνή που μάγεψε την Ελλάδα και κατάφερε να γίνει το The Voice of Greece.

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τελικό του ελληνικού The Voice, που θα διεξαχθεί στις 21.15 στον Ant1.

Λευτέρης Κιντάτος, Μαρία Ελένη Κυριάκου, Αρετή Κοσμίδου και Αίμιλη Χαραλάμπους, ποιος από τους τέσσερις μονομάχους θα είναι ο νικητής και ποιος coach θα αναδειχθεί best coach της Ελλάδας;

Οι τέσσερις φιναλίστ του μεγάλου talent show και σήμερα το βράδυ θα ανέβουν για τελευταία φορά στη σκηνή του "THE VOICE" για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, διεκδικώντας τον τίτλο του "THE VOICE OF GREECE! Οι coaches δίνουν τις τελευταίες οδηγίες στους υποψήφιους των ομάδων τους και ανυπομονούν για ένα δυνατό φινάλε που θα ανταμείψει το κοινό.

Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης πιστεύουν ότι έχουν κάνει τις καλύτερες επιλογές για να ανήκει στη δική τους ομάδα ο νικητής του "THE VOICE"!

Πριν την τελευταία τους εμφάνιση στην σκηνή του The Voice, ας ρίξουμε μια ματιά στην πορεία των υποψηφίων που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για την φωνή και το ταλέντο τους:

Αρετή Κοσμίδου

Η 16χρονη Αρετή Κοσμίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη, από πολύ μικρή ηλικία ήξερε με τι θα ήθελε να ασχοληθεί στο μέλλον. Το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη, γι' αυτό και δήλωσε συμμετοχή στο The Voice, ώστε να πραγματοποιήσει την μουσική καριέρα που ονειρεύεται.

Αίμιλη Χαραλάμπους

Η 16χρονη Κύπρια Αίμιλυ Χαραλάμπους, η οποία ζει στο Παραλίμνι και είναι μαθήτρια μουσικού σχολείου, διεκδικήθηκε θερμά από τους τέσσερις coaches του «The Voice».

Μαρία Έλενα Κυριάκου

Η 29χρόνη Μαρία Ελενα Κυριάκου είναι φιλόλογος και διατηρεί το δικό της φροντιστήριο στη Λάρνακα της Κύπρου, όπου ζει με τα τρία παιδιά της. Τα απογεύματα παρακολουθεί εδώ και μερικά χρόνια μαθήματα φωνητικής και -όπως εξομολογήθηκε στους τέσσερις coaches που ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία της- η ζωή της δίχως τη μουσική είναι κενή.

Λευτέρης Κιντάτος

Η φυσιογνωμία του παραπέμπει σε έναν τραγουδιστή με ροκ ακούσματα, ωστόσο ο Λευτέρης Κιντάτος είναι μια κλασική λαϊκή φωνή.

Διαβάστε επίσης:

Αύριο ο μεγάλος τελικός του «The Voice»