MEDIA

Μαρία Γιαχνάκη: Η Ελληνίδα δημοσιογράφος που ποδοπατήθηκε στο Παρίσι (video)

Μαρία Γιαχνάκη: Η Ελληνίδα δημοσιογράφος που ποδοπατήθηκε στο Παρίσι (video)

Όταν επικράτησε πανικός σε Νοτρ Νταμ και πλατεία Δημοκρατίας

Ο εσφαλμένος συναγερμός στην Παναγία των Παρισίων και στην πλατεία Δημοκρατίας στο Παρίσι, το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου, ήταν η αιτία που ο πανικός κυρίευσε το συγκεντρωμένο πλήθος.

Οι αστυνομικοί διέταξαν την εκκένωση του ναού και της πλατείας, λέγοντας στον κόσμο πως ακούστηκαν πυροβολισμοί κι εκρήξεις. Αποτέλεσμα ήταν να τρέχουν όλοι πανικόβλητοι για να σωθούν και πάνω στην όλη αναταραχή να ποδοπατηθούν απλοί πολίτες και δημοσιογράφοι.

Η Ελληνίδα Μαρία Γιαχνάκη, απεσταλμένη του newsbomb στη γαλλική πρωτεύουσα βρισκόταν στο σημείο μαζί με έναν Ισπανό συνάδελφό της, όταν κατά τη διάρκεια των ζωντανών συνδέσεων, η αστυνομία τους διέταξε να φύγουν για λόγους ασφαλείας. Τότε, η Ελληνίδα δημοσιογράφος σε μια προσπάθειά της να βοηθήσει τον Ισπανό συνάδελφό της να μαζέψει τον εξοπλισμό του ποδοπατήθηκε από το πανικοβλημένο πλήθος.

Τελικά, εκείνη, όπως είπε και στην πρωινή εκπομπή του Mega, τη γλίτωσε με μικροκαταγματάκια στον ώμο, αλλά ο Ισπανός δημοσιογράφος έσπασε το πόδι του.

1
2
t3
t4