MEDIA

Survivor: Έξαλλη η σύζυγος του Χανταμπάκη - Η απάντησή της στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Survivor: Έξαλλη η σύζυγος του Χανταμπάκη - Η απάντησή της στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Survivor: Ο άγριος καυγάς ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την ομάδα των «Διασήμων» ήταν το θέμα που μονοπώλησε το χθεσινό (13/03/2017) επεισόδιο του Survivor.

H ένταση κλιμακώθηκε όταν το μοντέλο και παρουσιαστής απευθυνόμενο στον εκπαιδευτή θαλάσσιου σκι, ανέφερε: «Ντάνο, έλα, σταματήσαμε. Έλα, σταματήσαμε, συγγνώμη. Έλα και θα κάνω και το σταυρό μου. Θα φάμε όλοι μαζί και θα κάνουμε και προσευχή».

«Για μένα η προσευχή είναι σημαντική. Μην την κοροϊδέψεις ξανά την προσευχή μου. Είσαι κωλοτούμπας και διπρόσωπος», απάντησε ο «Ντάνος», στη συνέχεια του επεισοδίου.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram η Όλγα Πηλιάκη, σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη απάντησε έμμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Τον τιμάμε και εμείς το σταυρό και βουτάμε και στα παγωμένα νερά για αυτόν. #survivor #survivorgreece2017 #stelioshantampakis #teamxantampakis #eimai mazi sou mexri to telos», έγραψε η Όλγα Πηλιάκη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία ο Στέλιος Χανταμπάκης, μαζί με το φίλο και συνεργάτη του Γιώργο Μανίκα, είχαν βουτήξει για να πιάσουν το σταυρό ανήμερα των Θεοφανείων.

Σχετικές ειδήσεις