MEDIA

Η ψήφος των τηλεθεατών! Ποιοι παρουσιαστές ανανέωσαν συμβόλαια και ποιοι μένουν εκτός του χρόνου;

Η ψήφος των τηλεθεατών! Ποιοι παρουσιαστές ανανέωσαν συμβόλαια και ποιοι μένουν εκτός του χρόνου;
Δείτε αναλυτικά

Περίοδος μεταγραφών και ανακατατάξεων αυτή που διανύουμε και όλα τα κανάλια έχουν πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά προκειμένου να καταστρώσουν το καλύτερο δυνατό -κατά τη γνώμη τους- πρόγραμμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τι γίνεται όμως με τα «βαριά πυροβολικά» των σταθμών; Ποιοι ανανέωσαν και ποιοι μένουν εκτός;

Την… ετυμηγορία έδωσαν για ακόμη μία χρονιά οι τηλεθεατές που είτε χάρισαν υψηλά νούμερα σε κάποια προγράμματα είτε έστειλαν στο… πυρ το εξώτερον κάποια άλλα.

Ας τα δούμε ανά τηλεοπτικό σταθμό και τις αποφάσεις που έχει πάρει ο καθένας για το δυναμικό του σε ό,τι αφορά την αξιοποίησή του την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο Γρηγόρης, η Φαίη και τ’ άλλα παιδιά

Μόλις πριν από μερικά 24ωρα ο ΑΝΤ1 με επίσημο δελτίο τύπου ενημέρωσε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ανανέωσε το συμβόλαιό του (2+1 χρόνια), διατηρώντας την άψογη συνεργασία τους που κρατάει από το 2013.

Ο παρουσιαστής έχει καταφέρει να κρατήσει ζωντανή τη βραδινή ζώνη του καναλιού με το The 2night Show και να φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο Γρηγόρης μόλις ανανέωσε με τον ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά τώρα, είναι ένα ακόμα πρόσωπο που παραμένει στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου καθώς ανανέωσε με τον ΑΝΤ1 για άλλα δύο χρόνια, με την υπόσχεση να κρατήσει την πρωινή ζώνη σε υψηλά επίπεδα.

Τι γίνεται όμως με Ζέτα Μακρυπούλια και Μαρία Μπεκατώρου;

Οι δύο κυρίες της μεσημεριανής ζώνης έχουν καταφέρει να κρατήσουν τους τηλεθεατές μπροστά από τους δέκτες τους για το «Ρουκ Ζουκ» και το «Still Standing», κάτι που σημαίνει ότι αν δεν έρθουν μεγάλες ανατροπές, θα συνεχίσουν όπως και φέτος. Μάλιστα η Μαρία είναι διαθέσιμη για ένα ακόμα κυριακάτικο «YFSF» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Δυναμικό… Alpha, Alpha!

Στο στρατόπεδο του Alpha δεν θα αλλάξουν του χρόνου πολλά πράγματα. Η κυρία του πρωινού infotainment του καναλιού, Σταματίνα Τσιμτσιλή ανανέωσε το συμβόλαιό της και παραμένει στην πρώτη γραμμή.

Το… βαρύ πυροβολικό του Alpha, η Ελένη Μενεγάκη παραμένει επίσης σταθερή αξία και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού έχει ενεργό συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2020.

Όσο για τη Ναταλία Γερμανού, η φετινή τηλεοπτική σεζόν… Καλύτερα δεν γινόταν να πάει αφού απέκτησε φανατικό κοινό τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Οι… νέοι είναι ωραίοι!

Το Open Beyond, αν και νεοσύστατο κανάλι, από νωρίς έδειξε τα… δόντια του και θέλησε να διεκδικήσει σοβαρό μερίδιο τηλεθέασης από την… πίτα! Να ξεκινήσουμε από το «Ευτυχείτε», την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου με το επιτελείο της.

Η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια θα συνεχίσει και του χρόνου να κρατάει την πρωινή ζώνη του καναλιού της Παιανίας.

H Kατερίνα Καινούργιου "ευτυχεί" στην πρωινή ζώνη του Open Beyond

Η πρωινή ζώνη του καναλιού τα σαββατοκύριακα θα είναι και πάλι υπόθεση της Σίσσυς Χρηστίδου η οποία θα συνεχίσει να μας λέει «Έλα χαμογέλα».

Όσο για το δυνατό χαρτί του καναλιού, που αποτέλεσε και τη μεγάλη έκπληξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τον Νίκο Μουτσινά και το «Για την παρέα», ο παρουσιαστής και ηθοποιός θα συνεχίσει κα­νονικά στο πόστο του και τη σεζόν 2019-2020 αφού ανεβάζει ιδιαίτερα υψηλά τη γενική τηλεθέαση του καναλιού.

Ο Νίκος Μουτσινάς σε μία από τις πρόσφατες εκπομπές του Για την παρέα που συνεχίζεται και του χρόνου.

Σταθερές αξίες

Η φωλιά των Κου Κου θα παραμείνει στη θέση της στην πρωινή ζώνη του Star με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να έχουν γίνει συνήθεια για τους τηλεθεατές.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού, η Βίκυ Καγιά θα συγκρατήσει και του χρόνου τον διπλό ρόλο της τόσο με το «Shopping star» όσο και με τη θέση της στην κριτική επιτροπή του GNTM που υπήρξε και ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της σεζόν που πέρασε.

Δεν τίθεται συζήτηση για τη συνέχιση ή όχι του MasterChef που μας κράτησε κολλημένους στους δέκτες μας. Είναι το δημοφιλέστερο πρόγραμμα του καναλιού της Κηφισιάς και συνεχίζει κανονικά ενώ και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τον «Τροχό της Τύχης» θα συνεχίσει να μας λέει «όποιος γυρίζει κερδίζει» και τη νέα σεζόν.

Οι «σταθεροί» του Φαλήρου

Στον ΣΚΑΪ επιμένουν (και καλά κάνουν) να κρατήσουν για την επόμενη σεζόν τα δοκιμασμένα τους προγράμματα.

Έτσι, ο Γιώργος Καπουτζίδης παραμένει παρουσιαστής του επόμενου The Voice ενώ θα δούμε στην κριτική επιτροπή τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη.

Η κριτική επιτροπή του The Voice θα επιστρέψει.

Το συμβόλαιο του με το κανάλι για τη συνέχιση του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» έχει ήδη ανανεώ­σει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Δυνατά χαρτιά για τη νυχτερινή ζώνη του καναλιού όμως είναι και τα «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» που έριξαν ήδη αυλαία αλλά συνεχίζουν κανονικά, για δεύτερη σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου.

Θολό τοπίο

Δεν είναι για όλους τους παρουσιαστές ξεκάθαρα τα πράγματα σε ό,τι αφορά τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας τους με το κανάλι τους. Μπορεί όμως και να παραμένει θολό το τοπίο για άλλους λόγους. Για παράδειγμα, ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ έχει ενεργό συμβόλαιο με το κανάλι, δεν γνωρίζει ακόμα τι ακριβώς θα κάνει. Μπορεί να έχει ήδη κλειδώσει στη ζώνη έξι – επτά όμως εκείνο που δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα, είναι αν θα κάνει το Deal ή κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Θολό το τοπίο όμως στο στρατόπεδο του Alpha παραμένει και για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία αν και τερματίζει με επιτυχία -από άποψη τηλεθέασης- τη σεζόν, δεν γνωρίζει, ή δεν θέλει να αποκαλύψει αν θα συνεχίσει με το ίδιο μοτίβο και του χρόνου, δηλαδή αν θα παρουσιάζει το «Πάμε πακέτο».

Τέλος, σκοτάδι, πισσοσκόταδο, μαύρο σκοτάδι πίσσα έχει πέσει σε ό,τι αφορά το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεόραση. Ήδη έχει βρεθεί εκτός μικρής οθόνης εδώ και μία ολόκληρη σεζόν ενώ το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 λήγει αυτές τις ημέρες, δηλαδή μέσα στον Ιούνιο. Ακούγεται έντονα ότι κάνει συζητήσεις και με τον ΣΚΑΪ όμως ο ίδιος δεν θέλει να αποκαλύψει τίποτα για το τηλεοπτικό του μέλλον, ακόμα τουλάχιστον.

Μένουν εκτός

Το «My Style rocks» πιθανόν συνεχίζει για ακόμη έναν κύκλο την επόμενη σε­ζόν στον ΣΚΑΙ, σίγουρα, όμως, χωρίς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παρουσίαση. Άγνωστο παραμένει ποια θα αναλάβει τον ρόλο αυτό.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προς το παρόν δείχνει να μένει εκτός τηλεοπτικού τοπίου για τη νέα σεζόν.

Εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας παραμένει για την ερχόμενη σεζόν και η Δούκισσα Νομικού ύστερα από την απόφασή της να αφοσιωθεί στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Θέλει να γεννήσει το δεύτερο παιδί της, να αφοσιωθεί στην ανατροφή του αλλά και σε εκείνη του γιου της Σάββα και στο μέλλον… βλέπουμε!