ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανακαλύψτε την ΝΕΑ ΑΙΜ White Now Sensitive

Ανακαλύψτε την ΝΕΑ ΑΙΜ White Now Sensitive
H Δούκισσα Νομικού, Brand Ambassador της ΑΙΜ, σε εκδήλωση παρουσίασης της AIM White Sensitive

Η νέα πρόταση της AIM που δίνει τέλος στα διλήμματα!

Η AIM πιστή στην αποστολή της να καινοτομεί ώστε να προσφέρει πάντα το καλύτερο για την καθημερινή περιποίηση και υγιεινή των δοντιών, παρουσίασε τη νέα ΑΙΜ White Now Sensitive, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή δημοσιογράφων, bloggers, συνεργατών και στελεχών της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν την καινοτομία της μοναδικής οδοντόκρεμας ΑΙΜ White Now Sensitive που προσφέρει 3x λευκότερο χαμόγελο άμεσα και βοηθά στην ανακούφιση από την ευαισθησία!

Η Brand Ambassador της ΑΙΜ, Δούκισσα Νομικού, με σύνθημα «Διάλεξε να μην διαλέξεις» καλωσόρισε τους καλεσμένους στους «δύο κόσμους», της λεύκανσης και της ευαισθησίας, και με ένα μοναδικά διαδραστικό τρόπο παρουσίασε στους παρευρισκομένους τη νέα καινοτόμο οδοντόκρεμα.

Τώρα, δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ ενός άμεσα λευκότερου χαμόγελου και ανακούφισης από την ευαισθησία! Η νέα ήπια σύνθεση της White Now Sensitive είναι βασισμένη σε διπλή τεχνολογία, κλινικά αποδεδειγμένη, που έρχεται να δώσει τέλος στα διλήμματα. Χάρη στη White-Correct Technology έχετε άμεσα έως και τρείς φορές λευκότερο χαμόγελο1, ενώ η ActivRelief Technology, με σύμπλεγμα μεταλλικών στοιχείων, βοηθά στην ανακούφιση από την ευαισθησία σε μόλις 30 δευτερόλεπτα2.

Εάν λοιπόν αναζητάτε ένα και μοναδικό προϊόν, διπλά αποτελεσματικό, δοκιμάστε τη νέα πρόταση της ΑΙΜ: την AIM White Now Sensitive… και Διάλεξε να μη διαλέξεις!

#Aim
#White
#Sensitive
#DialekseNaMinDialekseis