ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική τράπεζα: Αυτό το καλοκαίρι κερδίζουμε περισσότερα με το πρόγραμμα go4more και τις κάρτες

Εθνική τράπεζα: Αυτό το καλοκαίρι κερδίζουμε περισσότερα με το πρόγραμμα go4more και τις κάρτες
Αυτό το καλοκαίρι, η Εθνική τράπεζα μας βοηθά να κερδίσουμε περισσότερες απολαύσεις,

Αυτό το καλοκαίρι κερδίζουμε περισσότερα με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more και τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας!

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να ευχαριστηθούμε βόλτες, να απολαύσουμε νέες εμπειρίες, να διασκεδάσουμε και να… ξεφαντώσουμε κάθε στιγμή, με κάθε αφορμή!

Είτε βρισκόμαστε στην πόλη, είτε στον προορισμό των διακοπών μας, μας αρέσει να διοργανώνουμε καλοκαιρινές εξόδους, που μπορεί να αποτελούνται από έναν απογευματινό καφέ, ένα δείπνο στο αγαπημένο μας εστιατόριο ή μια βόλτα στα καταστήματα για τις καλοκαιρινές μας αγορές.

Ξεχωριστό κεφάλαιο, φυσικά, αποτελεί η διοργάνωση των καλοκαιρινών μας διακοπών, καθώς αφού επιλέξουμε προορισμό, έχουμε μια σειρά από λεπτομέρειες που χρειάζονται την προσοχή και… τα χρήματά μας: Από το πώς θα φτάσουμε στο μέρος των διακοπών μας, το μέσο μεταφοράς που θα επιλέξουμε για να μετακινηθούμε εκεί, μέχρι το κατάλυμα που θα γίνει το «ορμητήριό» μας για το φετινό καλοκαίρι, είναι στο χέρι μας να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα περάσουμε αξέχαστα, χωρίς να «τινάξουμε στον αέρα» τον προϋπολογισμό μας.

Απολαμβάνουμε περισσότερα, πληρώνοντας λιγότερα

Αυτό το καλοκαίρι όμως, μπορούμε πράγματι να κερδίσουμε περισσότερες απολαύσεις, πληρώνοντας λιγότερα, εφόσον αξιοποιούμε το go4more της Εθνικής Τράπεζας. Με μόνη προϋπόθεση να διαθέτουμε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και να κάνουμε την ηλεκτρονική εγγραφή μας στο πρόγραμμα, μπορούμε ουσιαστικά να χρησιμοποιούμε την κάρτα μας για πληρωμές, κερδίζοντας πόντους και εκπτώσεις!

Οι βόλτες μας στην πόλη, στα café και τα εστιατόρια, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις διακοπές μας, η ενοικίαση αυτοκινήτου στον προορισμό μας ή απλά τα καλοκαιρινά μας ψώνια, αποκτούν νέο νόημα, καθώς μπορούμε να τα απολαύσουμε και να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα. Συγκεκριμένα λοιπόν, με το go4more, δίνοντας την κάρτα μας για όλες τις πληρωμές μας, κερδίζουμε πόντους. Τους πόντους αυτούς μπορούμε να τους εξαργυρώσουμε και να πληρώνουμε λιγότερο ή και καθόλου για τις αγορές μας σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Οι προσφορές του go4more για τις διακοπές μας

Όσο για το πώς θα συγκεντρώσουμε πόντους μέσα από το πρόγραμμα; Κάνοντας την κράτηση του δωματίου μας για τις διακοπές μας από το ekdromi.gr, έως και τις 15 Ιουλίου, κερδίζουμε το 15% της αξίας της σε go4more πόντους, καθώς και μία δωρεάν διανυκτέρευση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Αντίστοιχη είναι και η προσφορά στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Minoan Lines: Κλείνοντας τα εισιτήριά μας κάθε Δευτέρα και Τετάρτη έως και τις 15 Αυγούστου, είτε από το call center της Minoan Lines είτε από το ebooking.minoan.gr για την Κρήτη ή τις Κυκλάδες με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζουμε έως και 10% σε go4more πόντους – ήδη νιώθουμε να έρχεται «πιο κοντά» το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, οι ακρογιαλιές της Νάξου, οι κρητικές τσικουδιές στα φιλόξενα Χανιά!

Το go4more φροντίζει και για το πώς θα μετακινηθούμε στον προορισμό της επιλογής μας, για να γνωρίσουμε τις ομορφιές της πατρίδας μας από άκρη σε άκρη: Νοικιάζοντας αυτοκίνητο από την AVIS ή την BUDGET, έως τις 31 Ιουλίου, κερδίζουμε το 15% της αξίας σε go4more πόντους. Παράλληλα, όμως, το go4more φροντίζει και για τη βενζίνη που θα χρειαστούμε, καθώς για όλον τον Ιούλιο, από Παρασκευή έως και Δευτέρα, αγοράζοντας καύσιμα αξίας 30€ και άνω από επιλεγμένα πρατήρια Shell, επωφελούμαστε με κέρδος 5% σε go4more πόντους με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ή κέρδος 3% με τις χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.

Ετοιμάζοντας τη βαλίτσα των διακοπών

Όσο για το τι θα πάρουμε μαζί μας στη βαλίτσα των διακοπών; Το go4more διαθέτει μια σειρά προσφορών για να μην μας λείψει τίποτα: Είδη παραλίας, βιβλία, γυαλιά ηλίου, αντιηλιακά, όλα τα απαραίτητα των διακοπών, με έξτρα κέρδος, για να είμαστε οι πραγματικά κερδισμένοι αυτού του καλοκαιριού.

Αναλυτικότερα, έως και τις 16 Ιουλίου, αγοράζουμε προϊόντα αξίας 29,99€ και άνω με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr και προμηθευόμαστε όλα τα απαραίτητα για ατελείωτο παιχνίδι στην παραλία, ενώ παράλληλα κερδίζουμε έως 10% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους. Αντίστοιχα, αγοράζοντας τα ιδανικά για την επιδερμίδα μας προϊόντα αντιηλιακής προστασίας έως και τις 31/07 από το online φαρμακείο centralpharmacy.gr, επωφελούμαστε με κέρδος 15% σε go4more πόντους με πιστωτική κάρτα ή κέρδος 10% σε go4more πόντους με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Γυαλιά ηλίου και όχι μόνο θα προμηθευτούμε από τα καταστήματα οπτικών Mati Mati, όπου με κάθε μας αγορά έως και 15/07, κερδίζουμε έως 10% σε go4more πόντους, ενώ αγοράζοντας βιβλία από ένα κατάστημα Public ή το public.gr, κερδίζουμε το 30% της αξίας τους σε go4more πόντους, μέχρι και τις 6 Αυγούστου.

Με τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μας της Εθνικής Τράπεζας κάνουμε την εγγραφή μας στο «go4more» και ενημερωνόμαστε αναλυτικά για το πώς μπορούμε να συγκεντρώσουμε περισσότερους πόντους, για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και για τα κοντινότερα καταστήματα.

Αυτό το καλοκαίρι, το σύνθημά μας είναι περισσότερη απόλαυση, περισσότερη διασκέδαση, περισσότερα κέρδη, με το go4more της Εθνικής Τράπεζας!