ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΥΡΑ και AVRA WAVE για 25η χρονιά το επίσημο νερό του Μαραθωνίου

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ με το AVRA WAVE είναι για 25η χρονιά το επίσημο νερό του 39ου Αυθεντικ
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ με το AVRA WAVE είναι για 25η χρονιά το επίσημο νερό του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας 2022

Με κεντρικό μήνυμα “Ανακάλυψε πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις”, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ καλεί αθλητές, εθελοντές και επισκέπτες στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2022, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας και το AVRA WAVE, το επίσημο νερό της διοργάνωσης θα βρίσκεται εκεί, για να στηρίξει την προσπάθεια όλων των αθλητών του παγκόσμιου αθλητικού γεγονότος, που φέτος αναμένει πάνω από 40.000 δρομείς.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και το AVRA WAVE περίπτερο, ανοίγουν τις πόρτες τους στους επισκέπτες και καλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν σε μια σειρά από προγραμματισμένα happenings και δραστηριότητες. Παράλληλα, το ΑΥΡΑ Running Team, που σε αυτή τη διοργάνωση μετρά πάνω από 350 συμμετοχές, θα δώσει ξεχωριστό χρώμα στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ενώ θα μεταφέρει τον δικό του παλμό σε αυτή τη μοναδική γιορτή. Επιπλέον, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και το AVRA WAVE θα βρίσκονται δίπλα στους δρομείς σε όλη τη διάρκεια του μεγάλου αγώνα τους, καθώς έχει προγραμματιστεί η ενεργοποίηση σταθμών ενυδάτωσης για τις διαδρομές των 5, 10 και 42 χιλιομέτρων που θα πραγματοποιηθούν.

Το AVRA WAVE προσκαλεί όλους τους δρομείς του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας να ανακαλύψουν πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν, δίνοντας το σήμα της εκκίνησης στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού!