ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η μεγαλύτερη έκθεση χειροποίητου χαλιού από τη Δέσποινα Μοιραράκη

Η μεγαλύτερη έκθεση χειροποίητου χαλιού από τη Δέσποινα Μοιραράκη

Η επιχειρηματίας θα παρουσιάσει στη συγκεκριμένη έκθεση μια τεράστια συλλογή χαλιών σε μονόχρωμα, μάλλινα και bamboo silk, abstract, Allover καθώς και ειδικές παραγγελίες χαλιών σε χρώμα και διάσταση (custom made).

Η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη, διοργανώνει στη καρδιά της Αθηνάς, στο Ζάππειο Μέγαρο τη μεγαλύτερη έκθεση χειροποίητου χαλιού, 9-19 Δεκεμβρίου 2022.

Η επιχειρηματίας πρωτοπόρος πλέον στην Ελληνική αγορά στα μοντέρνα χειροποίητα χαλιά, θα παρουσιάσει στη συγκεκριμένη έκθεση μια τεράστια συλλογή χαλιών σε μονόχρωμα, μάλλινα και bamboo silk, abstract, Allover καθώς και ειδικές παραγγελίες χαλιών σε χρώμα και διάσταση (custom made).

Επίσης θα παρουσιαστούν περσικά, συλλεκτικά, μάλλινα και ολομέταξα χαλιά (Tabriz, Qum, Nain, Kashanκλπ) και νομαδικά με ιδιαιτερότητα σχεδίων (hunting, garden, prayer) και σχημάτων όπως ροτόντες, τετράγωνα κλπ.

Είναι η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που έχει ετοιμοπαράδοτα, μοντέρνα & κλασικά χαλιά σε όλα τα μεγέθη από πολύ μικρές διαστάσεις έως oversized.

Η κυρία Δέσποινα Μοιραράκη θα είναι παρούσα καθ’ ολη την διάρκεια της έκθεσης, οπού θα μπορέσει να κατευθύνει και να βοηθήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο να διαλέξει το χαλί της αρεσκείας του.

Καθ’ολη την διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργεί και ειδικό τμήμα πρόσφορων.

Ωράριο έκθεσης: 10. 00 – 21. 00

Τηλ επικοινωνίας: 210 6179294