Η Under Armour στο βάθρο του φετινού επετειακού Spetsathlon

Για 10η συνεχή χρονιά, το Spetsathlon επέστρεψε στο νησί των Σπετσών. Σύμμαχος στην προσπάθεια των αθλητών ήταν και φέτος η Under Armour, κορυφαία αθλητική εταιρία που έκανε αισθητή την παρουσία της σε κάθε λεπτό της διοργάνωσης.
Η Under Armour στο βάθρο του φετινού επετειακού Spetsathlon
2'

Με όραμα να εμπνέει κάθε αθλητή μέσα από τον τεχνολογικό εξοπλισμό που προσφέρει, ήταν εκεί υποβοηθώντας τις επιδόσεις των αθλητών , για να τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο επόμενο personal best. Η ομάδα της Under Armour εντυπωσίασε με τις επιδόσεις και τις ‘’πρωτιές’’ , όπως και τα happenings που ετοίμασε για το επετειακό Spetsathlon, προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες για ακόμη μια φορά.

Το Σάββατο 18/5 ο Γιάννης Ηλιάδης, κορυφαίος ποδηλάτης τερμάτισε 1ος στα 25km ποδήλατο ενώ ο Δημήτρης Σελούλης κατέκτησε την 3η θέση στην ηλικιακή κατηγορία του στο κολύμπι.

Ο Παναγιώτης Καρούτζος, στον αγώνα των 5km τερμάτισε δεύτερος ενώ ο Μπάμπης Λαγός , ένας ακόμη εξαιρετικός δρομέας, τερμάτισε τρίτος στην ίδια διαδρομή. Επιπλέον διακρίσεις στα 5km τρέξιμο σημείωσε o Γιάννης Ηλίας που τερμάτισε 3ος στη δική του ηλικιακή κατηγορία και η Μυρτώ Καλογεροπούλου αντίστοιχα.

Την Κυριακή ήταν η στιγμή να διαγωνιστεί η τριαθλητική ομάδα της Under Armour που εντυπωσίασε στο Sprint Triathlon Relay με τους Δημήτρη Σελούλη, Γιάννη Ηλιάδη και Γιάννη Ηλία να τερματίζουν πρώτοι overall με επίδοση 01:09:13 , ανεβάζοντας τον παλμό στα ύψη, ακόμη και τη στιγμή της απονομής!

Kαθ΄ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, η UNDER ARMOUR παρουσίασε τη νέα σειρά running παπουτσιών INFINITE, που υπόσχεται υψηλές ταχύτητες και επιδόσεις στους δρομείς μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Το #UATeam εκπροσώπησαν οι: Γιάννης Ηλιάδης, Γιάννης Ηλίας, Ντίντα Νάστου, Δημήτρης Σελούλης, Μπάμπης Λαγός, Junior Rush, Ίρις Χαμπαίου , Μυρτώ Καλογεροπούλου, Παναγιώτης Καρούτζος.

Η Under Armour ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις, την οποία εκπροσωπεί σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή