ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ασφάλιση αυτοκινήτου και διαδίκτυο: Τι αναζητούν περισσότερο οι Έλληνες καταναλωτές

Ασφάλιση αυτοκινήτου και διαδίκτυο: Τι αναζητούν περισσότερο οι Έλληνες καταναλωτές

Ταχύτητα, ευκολία και αξιοπιστία: αυτά είναι τρία από τα βασικά κριτήρια με τα οποία κάνουν πλέον τις επιλογές τους οι Έλληνες καταναλωτές.

Επιπλέον, το Διαδίκτυο είναι ένα μέσο που είναι οικείο στους Έλληνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων το χρησιμοποιούν προκειμένου να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες. Το Διαδίκτυο προσφέρει ταχύτητα και ευκολία και το ζητούμενο, ειδικά σε περιπτώσεις όπως είναι τα προϊόντα ασφάλισης αυτοκινήτου, είναι να βρεις και την αξιοπιστία που συνήθως προσφέρει μία μεγάλη εταιρεία.

Μία από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις, όπου η ταχύτητα και η ευκολία του Διαδικτύου συνδυάζεται με την αξιοπιστία, είναι η πλατφόρμα για την διάθεση προγραμμάτων ασφαλίσεως αυτοκινήτου που έχει δημιουργήσει η Alpha Bank σε συνεργασία με την AXΑ Ασφαλιστική και βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.alphasafeauto.gr. Η πλατφόρμα ανασχεδιάστηκε πρόσφατα και είναι ενδιαφέρον ότι αποτελεί πλέον το αποκλειστικό κανάλι δύο νέων προγραμμάτων ασφαλίσεως αυτοκινήτου, των «Alpha Safe Auto Regular» και «Alpha Safe Auto Value», τα οποία παρέχονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, μαζί με το υφιστάμενο προϊόν «Alpha Safe Auto Plus».

Low Cost Auto Insurance

Ο ανασχεδιασμός της πλατφόρμας πραγματοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνει τον πελάτη να αποκτήσει ένα από τα νέα προγράμματα απλά, γρήγορα και έχοντας, φυσικά, την αξιοπιστία που προσφέρουν οι Alpha Bank και AXA Ασφαλιστική. Πρακτικά, με τη νέα πλατφόρμα ο πελάτης μπορεί αφενός να ολοκληρώσει την αγορά πολύ γρήγορα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο, ενώ επιπλέον τα προϊόντα διατίθενται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας παράλληλα και εξοικονόμηση χρημάτων.

Η διαδικασία αγοράς είναι εξαιρετικά απλή και δεν πρόκειται να απαιτήσει πάνω από 5 λεπτά: ο πελάτης συμπληρώνει τους όρους που επηρεάζουν την τιμολόγηση, όπως είναι τα κυβικά, το μοντέλο του οχήματος κτλ., και ενημερώνεται για την τιμή του ασφαλίστρου, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις κινείται σε επίπεδα χαμηλότερα του ανταγωνισμού. Αν ενδιαφέρεται, προχωρά μετά και στη συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων του.

Πέραν της ευκολίας και της ταχύτητας, προσφέρονται ανταγωνιστικές τιμές και ευέλικτοι τρόποι πληρωμής, που διαφοροποιούν την πρόταση της Alpha Bank από τον ανταγωνισμό. Κατ’ αρχάς, υπάρχει δυνατότητα χρέωσης σε εξαμηνιαία βάση, χρησιμοποιώντας μάλιστα οποιαδήποτε κάρτα από οποιαδήποτε τράπεζα. Στην περίπτωση ετήσιας συχνότητας πληρωμής παρέχεται έκπτωση 12%, ενώ η χρήση πιστωτικής κάρτας συνεπάγεται και τη δυνατότητα άτοκων μηνιαίων δόσεων. Προσφέρεται ακόμη μείωση ασφαλίστρου από 10% έως και 20% στους οδηγούς που διανύουν έως 7.500 χλμ. το χρόνο, έως και 10% έκπτωση στην ανανέωση και έκπτωση επιβράβευσης 7,5% σε κατόχους ασφάλισης κατοικίας στην AXΑ. Επιπλέον, για τους πελάτες της Alpha Bank υπάρχει η δυνατότητα εξαργυρώσεως Bonus πόντων για την εξόφληση ακόμη και του συνόλου των ασφαλίστρων.

Εκτός από το www.alphasafeauto.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν υποστήριξη από εξειδικευμένο σύμβουλο, καλώντας στο 801 111 222 333 (από σταθερό τηλέφωνο) ή στο 210 7268 000 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο), όλο το 24ωρο.