Νέος σεισμός στη Ζάκυνθο

Σεισμός: Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της…

«Βαρόμετρο» για την Ελλάδα οι σημερινές αποφάσεις του Eurogroup

Μπορεί το σημερινό Eurogroup στις Βρυξέλλες να…

Καιρός: Δείτε ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα (19/11)

Καιρός: Οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι χιονοπτώσεις,…

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ντέρμπι το λέτε εσείς…»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του…

Σεισμός στο Αιγίνιο: Αισθητός και στη Θεσσαλονίκη (pics)

Σεισμός Τώρα: Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4…

Mom Makeover® Η εταιρεία που διακρίθηκε για τον ιατρικό τουρισμό

Mom Makeover® Η εταιρεία που διακρίθηκε για τον ιατρικό τουρισμό
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα Βραβεία Health Care Business Awards 2018, στα οποία διακρίθηκε το Mom Makeover® στην κατηγορία του Ιατρικού Τουρισμού.

Το Mom Makeover® αποτελεί το πρώτο ιατρείο στην Ελλάδα, που αναλαμβάνει την πλήρη  αποκατάσταση της μητέρας μετά τον τοκετό, προσφέροντας ταυτόχρονα ολοκληρωμένα πακέτα Ιατρικού Τουρισμού, που περιλαμβάνουν από την άφιξη και τη διαμονή της μητέρας, μέχρι το εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών ή χειρουργείων που θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας.

Μία ομάδα διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών, Γυναικολόγων και Δερματολόγων, με επικεφαλής τον Dr. Νικόλαο Ναούμ, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο επεμβάσεων όπως κοιλιοπλαστική, αποκατάσταση και ανόρθωση στήθους ή κολποπλαστική για τη μείωση της χαλάρωσης του κόλπου που παρατηρείται μετά τον τοκετό. Ταυτόχρονα, διατίθεται μία πληθώρα μη χειρουργικών λύσεων, που εκτείνονται από την εξάλειψη των ραγάδων ή των πανάδων της εγκυμοσύνης, μέχρι την αντιμετώπιση της ακράτειας μετά τον τοκετό.


Το Mom Makeover® αποτελεί την επιλογή δεκάδων μαμάδων από την Ευρώπη, οι οποίες επισκέπτονται τη χώρα μας στα πλαίσια του ιατρικού τουρισμού και συνδυάζουν την αποκατάσταση του σώματος ή της γεννητικής περιοχής τους μετά τον τοκετό με ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα. Για αυτό, το Mom Makeover® και ο Dr. Ναούμ τιμήθηκαν με το φετινό Health Care Business Award για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στη χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.mommakeover.gr / www.nikosnaoum.gr

PHOTO GALLERY