ΕΝΦΙΑ: Ξεκινούν εντός των ημερών οι διορθώσεις του Ε9 – Στα 100 ευρώ το πρόστιμο

newsbomb

ΕΝΦΙΑ: Ξεκινούν εντός των ημερών οι διορθώσεις του Ε9 – Στα 100 ευρώ το πρόστιμο

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής τροποποιητικών-διορθωτικών δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9) για το 2017, μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποφύγουν άδικες υπερχρεώσεις στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ του 2017, τα οποία έχουν λάβει.

Κατά την υποβολή των δηλώσεων, μέσω της εφαρμογής «Ε9 Περιουσιολόγιο» που βρίσκεται στο λογαριασμό κάθε φορολογούμενου στο Taxisnet, οι φορολογούμενοι θα χρεωθούν με πρόστιμο εκπρόθεσμης υποβολής ύψους 100 ευρώ.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», όποιος φορολογούμενος έχει κάνει λάθη ή έχει υποπέσει σε παραλείψεις κατά τη συμπλήρωση του Ε9, με αποτέλεσμα η εικόνα της περιουσιακής του κατάστασης την 1η-1-2017 να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, θα έχει το δικαίωμα να εισέλθει στην εφαρμογή και να υποβάλει νέα δήλωση για το 2017.

Το Taxisnet θα του εμφανίσει την εικόνα της ακίνητης περιουσίας του, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί την 1η Ιανουαρίου 2017, βάσει των αρχικών και τροποποιητικών δηλώσεων που ήδη έχει υποβάλει. Πάνω στην εικόνα αυτή θα μπορεί να επέμβει και να διορθώσει τα λανθασμένα στοιχεία.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved