Επίδομα παιδιού 2018: Κλείνει το Α21- Πληρώνεται η Γ΄δόση

Επίδομα παιδιού 2018: Κλείνει το Α21- Πληρώνεται η Γ΄δόση
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σήμερα τα μεσάνυχτα (20/07) κλείνει προσωρινά η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για υποβολή αίτησης Α21 για την καταβολή της Γ' δόσης του επιδόματος παιδιού 2018.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΟΠΕΚΑ η καταβολή της δόσης είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 25-27 Ιουλίου και αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο ΟΠΕΚΑ μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας έχουν ήδη εγκριθεί πάνω από 735.000 αιτήσεις δικαιούχων.

Υπενθυμίζεται ότι στην Γ’ δόση θα συμπεριληφθούν όλοι όσοι έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση και αίτηση Α21 έως και τις 20 Ιουλίου. Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας η οποία είναι προσβάσιμη από τις ιστοσελίδες του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr) και της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr) με χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.

Η πλατφόρμα θα είναι ξανά διαθέσιμη για αιτήσεις μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της Γ’ δόσης και μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου του 2018. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε διμηνιαία καταβολή θα συμπεριλαμβάνονται τυχόν αναδρομικά επιδόματα δικαιούχων που δεν έχουν καταβληθεί από την αρχή του 2018.

PHOTO GALLERY