ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιφυλάξεις για την πρόταση Παπανδρέου από τον Κουκουλόπουλο

Επιφυλάξεις για την πρόταση Παπανδρέου από τον Κουκουλόπουλο

Τις επιφυλάξεις του εξέφρασε ο Πάρις Κουκουλόπουλος για την πρόταση Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει εγκλωβιστεί.

Κατά την ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κουκουλόπουλος υποστήριξε ότι δεν έγινε καμία συζήτηση για το μοντέλο ηγεσίας που έχει επιβληθεί στο Κίνημα.

Επίσης, ανέφερε ότι δεν θα ενταχθεί «σε κανένα κομματικό χαράκωμα» και ότι θα εργαστεί στην κυβέρνηση «για την υλοποίηση μέτρων κεϋνσιανού χαρακτήρα στην αυτοδιοίκηση».

Ο κ. Κουκουλόπουλος είπε ότι υπάρχει αναγκαιότητα για μια «νέα αφήγηση με κεντρική ιδέα η οποία συνίσταται στο ότι η Ελλάδα μπορεί να διατηρήσει το σημερινό επίπεδο ευημερίας αν ολοκληρωθεί ως χώρα και ειδικότερα αν οικοδομήσει ένα σύγχρονο κράτος».

«Υπήρξαμε γενναίοι με πρώτο τον πρόεδρο ως προς την διάσωση της χώρας, όμως παραδώσαμε μια δημόσια διοίκηση πολύ χειρότερη από αυτή που παραλάβαμε ενώ κάναμε και θεμελιώδη λάθη στην οικονομία, υιοθετώντας ένα πρόγραμμα που δεν έβγαινε εξαρχής» είπε ο κ. Κουκουλόπουλος, αναφέροντας πως υπήρξαν κι άλλες προτάσεις για την οικονομική πολιτική οι οποίες όμως δεν εισακούστηκαν.