ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ

Κορυφαία στελέχη της ΝΔ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ηγεσίας ΟΝΝΕΔ στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της στη λεωφόρο Μεσογείων.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από τον απεσταλμένο του προέδρου κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ήταν ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Γιάννης Μιχελάκης, οι πρώην υπουργοί κ. Προκόπης Παυλόπουλος , Γιάννης Παπαθανασίου.

danihl

Παρόντες ήταν η γραμματέας γυναικείων θεμάτων της ΝΔ κ. Κατερίνα Παπακώστα και ο τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ και ο βουλευτής κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκατοντάδες νέοι που ανήκουν στο δυναμικό της ΟΝΝΕΔ με πρωτοστάτες τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Κατσαφάδο.

Να επισημάνουμε ότι η πρωτοβουλία που είχε αναλάβει η ΟΝΝΕΔ το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώνουν τη δυναμική και την απήχηση στην κοινωνία ταυτίζονται με την πολιτική του κ. Αντώνη Σαμαρά για την αναγωγή της Νέας Δημοκρατίας στην παράταξη που εκφράζει όλους τους Έλληνες και δίνει λύση στην υπέρβαση της κρίσης.

Πολιτικοί παρατηρητές επισημαίνουν ότι η ΟΝΝΕΔ έχει ενισχύσει το κοινωνικό προφίλ της ΝΔ με τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης προς τις οικονομικώς μαστιζόμενες κοινωνικές ομάδες κάνοντας τα κοινωνικά παντοπωλεία αλλά και τα δίκτυα αλληλεγγύης και αρωγής πολιτών.