ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: H διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: H διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
Intime News

Ικανοποιημένο από την συνολική στάση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, είναι το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών, σύμφωνα με τα στοιχεία νέα δημοσκόπησης.

Ένα ποσοστό της τάξης του 39% εμφανίζεται πολύ ικανοποιημένο, το 37% δηλώσει αρκετά ικανοποιημένο, ενώ λίγη ικανοποίηση για τους χειρισμούς εκφράζει το 14%, όπως φαίνεται στην έρευνα της εταιρείας Opinion Poll.

Την ίδια ώρα, η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σε υψηλά επίπεδα, με το κυβερνητικό κόμμα να συγκεντρώνει ποσοστό 41,5%, έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Σε πτώση είναι τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ, που συγκεντρώνει 3,4%, ενώ το ΚΚΕ είναι στην Τρίτη θέση με 4,2%. Εκτός Βουλής μένουν Ελληνική Λύση και Μέρα25.

Παράλληλα, η κυβέρνηση επικροτείται για την πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας, ενώ το 40% των ερωτηθέντων δηλώνει αρκετά αισιόδοξο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού το επόμενο διάστημα.

Πιο δραστήριοι βουλευτές στην Α’ Αθήνας, απ’ όλα τα κόμματα θεωρούνται κατά σειρά: οι Βασίλης Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Νικήτας Κακλαμάνης, Θάνος Πλεύρης, Άγγελος Συρίγος, Κώστας Σκανδαλίδης, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Δείτε αναλυτικά στη Gallery τη δημοσκόπηση: