ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέλιος Πέτσας: Ανέδειξε την δύναμη της κεντροδεξιάς πρότασης της Νέας Δημοκρατίας

Στέλιος Πέτσας: Ανέδειξε την δύναμη της κεντροδεξιάς πρότασης της Νέας Δημοκρατίας
O Στέλιος Πέτσας.

«Το 2023 μετά από απίστευτες κρίσεις αλλά και τα πρωτοφανή επιτεύγματα της χώρας μας, η απόφαση των πολιτών να συνεχίσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της πραγματικής προόδου είναι ξεκάθαρη», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Πέτσας.

Για ακόμη μια φορά ο Στέλιος Πέτσας έδωσε τον τόνο της νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επερχόμενες εκλογές και ανέδειξε την δύναμη της κεντροδεξιάς πρότασης της Νέας Δημοκρατίας.

Στη χθεσινή του πρόσκληση, στα όρια Ραφήνας-Παλλήνης ανταποκρίθηκαν και κατέκλυσαν την αίθουσα του Μουσείου Οίνου Μάρκου πολίτες, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, 6 Δήμαρχοι των Δήμων της περιοχής και πλήθος αιρετών, που άκουσαν και συζήτησαν για τα έργα που έχουν γίνει στις περιοχές μέσα από τα προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών και των χρηματοδοτήσεων που έχουν δοθεί στους Δήμους.

Εργαλεία και δράσεις που μετασχηματίζουν την, διεθνώς αναγνωρισμένη οικονομική επιτυχία της χώρας, σε ευκαιρίες για εργασία και επενδύσεις και βιώσιμη ανάπτυξη, καλύτερη ποιότητα ζωής, ασφάλεια και σύγχρονες υποδομές.

Ο Στέλιος Πέτσας ανέλυσε και ανέδειξε όλα εκείνα τα δεδομένα που αποδεικνύουν ότι τα απτά αποτελέσματα της ανάπτυξης, είναι κτήμα όλων των πολιτών και αποτελεί κινητήριο δύναμη για νέες επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερες δουλειές, σύγχρονες υπηρεσίες, θωράκιση του περιβάλλοντος και ευημερία για όλους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στη σημασία που έχει για το αύριο όλων και κυρίως των παιδιών μας, να θωρακίσουμε τη χώρα και τις προοπτικές που υπάρχουν για τον καθένα μας από τις εμμονές, τις ιδεοληψίες και την αδιανόητη ανικανότητα όσων περίτρανα απέδειξαν ότι δεν γνωρίζουν πώς και κυρίως δεν θέλουν να εργαστούν ώστε να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά.

Αυτοί που θυσιάζουν την ισχύ, την ασφάλεια και την προκοπή της πατρίδας μας, στο βωμό διχαστικών εμμονών μίας άλλης εποχής μόνο κακές υπηρεσίες παρέχουν στους Έλληνες.

Όπως ανέφερε ο Στέλιος Πέτσας «το 2019 η κεντροδεξιά, σοβαρή και συγκροτημένη πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων που αποζητούν την ασφάλεια και την ευημερία, που δεν τους τρομάζει να δουλέψουν και να δημιουργήσουν και που θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους αξίες και εργαλεία για να χτίσουν τη δική τους ζωή με αξιοπρέπεια. Το 2023 μετά από απίστευτες κρίσεις αλλά και τα πρωτοφανή επιτεύγματα της χώρας μας, η απόφαση των πολιτών να συνεχίσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της πραγματικής προόδου είναι ξεκάθαρη».

Σχετικές ειδήσεις

Στέλιος Πέτσας: «Πολύ κοντά οι εκλογές σε Ελλάδα και Τουρκία»

Πέτσας: Κατασκευασμένο το θέμα με το νεκρό κορίτσι στον Έβρο

Πέτσας: Αυξάνεται ο κατώτατος μισθός,καταργείται η εισφορά αλληλεγγύης