ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Δημήτρης Κουτσούμπας: Για τσίπουρα με Κανέλλη, Ράντου στην Καλογρέζα

Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ μοιράστηκε στιγμές χαλάρωσης με υποψήφιους βουλευτές του κόμματος και πολιτικούς συντάκτες σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα

Κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση των εκλογών της Κυριακής, 21 Μαΐου εξέφρασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ μοιράστηκε στιγμές χαλάρωσης με υποψήφιους βουλευτές του κόμματος και πολιτικούς συντάκτες σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα.

Σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα, περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας προκάλεσε στελέχη, φίλους, συνεργάτες, στελέχη, φίλους, συνεργάτες, για τσίπουρα και μεζέδες. Παρών και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (20.05.2023) κύλησε σε κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κ. Κουτσούμπας, συνομιλώντας με δημοσιογράφους.

Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμβολή τους στην εκλογική μάχη, εξέφρασε την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα, για ένα δυνατό ΚΚΕ παρακαταθήκη για τους αγώνες, που όπως τόνισε, συνεχίζονται έτσι κι αλλιώς από Δευτέρα (22.05.2023).