ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση ALCO: Χειρότερη η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στο κοινό με τον Κασσελάκη αρχηγό

Δημοσκόπηση ALCO: Χειρότερη η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στο κοινό με τον Κασσελάκη αρχηγό

«Μουδιασμένη» υποδοχή για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ με τους ψηφοφόρους του κόμματος να είναι ήδη δυσαρεστημένοι απέναντί του!

Χειρότερη φαίνεται η εικόνα για το 40% στο σώμα των ψηφοφόρων, η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σύμφωνα με δημοσκόπηση του ALPHA και της ALCO, με τον Στέφανο Κασσελάκη αρχηγό!

Για την κακοκαιρία Daniel και την αντιμετώπιση από τον κρατικό μηχανισμό, οι πολίτες απάντησαν πως μόλις το 2% έμεινε ικανοποιημένο και το 49% καθόλου, ενώ στη Θεσσαλία το «καθόλου» έφτασε στο 51%.

Θετικά αποτιμήθηκε η παρέμβαση των ενόπλων δυνάμεων με 68% να είναι ικανοποιημένο ενώ στη Θεσσαλία συγκεκριμένα, το ποσοστό αυτό έφτασε στο 75%.

Αναφορικά για το αν πρέπει ο Κασσελάκης να συνεχίσει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, το 56% ζητάει να μετακινηθεί πιο κεντρικά, ενώ το 23% ζητάει πιο αριστερά. Μόλις το 9% ζητάει την ίδια πολιτική.

Αντίστοιχα, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ κατά το 53%, ζητάνε μετακίνηση προς το κέντρο, 34% ζητάει πιο αριστερά και το 6% να παραμείνει ίδια η πολιτική θέση της Κουμουνδούρου.

Σταθερά μπροστά η Νέα Δημοκρατία

Στην πρόθεση ψήφου η διαφορά είναι χαοτική, με τη Νέα Δημοκρατία να φτάνει στο 32,3% έναντι του ισχνού 15,3% του ΣΥΡΙΖΑ, μια διαφορά που μεταφράζεται στις 17 μονάδες!

Το ΠΑΣΟΚ φτάνει στο 11,8, το ΚΚΕ στο 7,7%, οι Σπαρτιάτες στο 4,5% ενώ η Ελληνική Λύση στο 5%.

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση της δημοσκόπησης