ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης για Τέμπη: Δεν υπάρχει πρόθεση καμία πρόθεση συγκάλυψης - Ντράπηκα για τον ΣΥΡΙΖΑ

Μαρινάκης για Τέμπη: Δεν υπάρχει πρόθεση καμία πρόθεση συγκάλυψης  - Ντράπηκα για τον ΣΥΡΙΖΑ

Τέμπη: Οξύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού του Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Το μήνυμα πως η κυβέρνηση θέλει να χυθεί άμεσα φως και δεν υπάρχει καμία πρόθεση συγκάλυψης για την τραγωδία των Τεμπών, έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

«Ζητάμε να αποδοθούν ευθύνες όπου κι αν αυτές πρέπει να αποδοθούν, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς αστερίσκους», τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

Παράλληλα, έκανε λόγο για πρωτοφανή τυμβωρυχία εκ μέρους της αντιπολίτευσης και πρόσθεσε: «Ντράπηκα όταν είδα μια τόσο ακριβή γραφιστική δουλειά, ένα πανό, λες και κάνουν καμπάνια πάνω στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων. Αυτά τα πράγματα τα οποία είδαμε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά τα πράγματα είναι χυδαία, αν τα δει κανείς σε αντιπαράθεση με τις χαρούμενες σέλφι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πήγε δήθεν τεθλιμμένος για μια τέτοια πρωτοφανή τραγωδία και πήγαινε και έβγαζε χαρούμενος σέλφι. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα να συμβαίνουν» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Περαιτέρω, ο κ. Μαρινάκης αναγνώρισε πως ενδεχομένως να έγιναν και κάποιες παραλείψεις, σημειώνοντας ότι όλα αυτά τα εξετάζει η δικαιοσύνη.

Υπογράμμισε πως οι ποινικές ευθύνες δεν έχουν πρόσημο και διαμήνυσε πως κανείς δεν εξαιρείται της έρευνας και των ευθυνών.