ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ανούσιο το σίριαλ των «απρόθυμων» υπουργών

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ανούσιο το σίριαλ των «απρόθυμων» υπουργών

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, με αφορμή τις διαρροές για τριβές μεταξύ των υπουργών σχετικά με τις περικοπές, κατηγόρησε την κυβέρνηση για επιχείρηση αποπροσανατολισμού των πολιτών.

«Παρακολουθούμε σε πλήρη εξέλιξη την επιχείρηση αποπροσανατολισμού των πολιτών από την πολιτική, στην παραπολιτική», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Ζώης, κάνοντας λόγο για ένα "πολυπαιγμένο" και "ανούσιο" σίριαλ μεταξύ πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και υπουργών».

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισημαίνει ότι μία εβδομάδα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση «ο δήθεν "εξοργισμένος", με τους δήθεν "απρόθυμους" υπουργούς, πρωθυπουργός, απειλεί να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του».

«Αυτό που δεν μπορεί ν' αποσιωπηθεί» συνεχίζει ο κ. Ζώης είναι ότι «η κυβέρνηση ετοιμάζεται να λάβει μέτρα ύψους 15 δισ. ευρώ που θα πλήξουν ακόμα περισσότερο τη ζωή των πολιτών».

«Το ζητούμενο λοιπόν είναι όχι ποιος είναι "πρόθυμος"" να λάβει τα μέτρα αλλά ποιος και σε ποιο βαθμό θα τα υποστεί», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.