ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΑΝΕΛ: Κατάθεση υποψηφιοτήτων της Νεολαίας

Συνέδριο ΑΝΕΛ: Κατάθεση υποψηφιοτήτων της Νεολαίας

Οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων και για την ανάδειξη των Συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν τη Νεολαία στο Συνέδριο του Κινήματος θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 και ώρα 12:00μμ και δεν θα υπάρξει παράταση.

Αυτές μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο email anelneolaiakefe@gmail.com σύμφωνα με τα εξής πρότυπα: Αίτηση Υποψηφιότητας Εκτελεστικής Επιτροπής και Αίτηση Υποψηφιότητας Συνέδρου για το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος (βλ. Δελτίο Τύπου Νεολαίας).

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της Νεολαίας έως 31 Μαρτίου 2013, όπως έχει ανακοινωθεί με Δελτίο Τύπου από τις 12/03/2013 και τα οποία θα παραστούν στο Συνέδριο το Σάββατο 13 Απριλίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι είναι η προσκόμιση κάθε νόμιμου αποδεικτικού εγγράφου (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Αρμόδιος για όποια διευκρίνιση είναι ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Στράτος Μπενής (2109545114-5).

Η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου αποτελείται από τους εξής:

Αποστόλου Γιώργος, Γεωργίου Αλέξανδρος, Καράμπελας Κωνσταντίνος, Κατσαλάς Χάρης, Λαγγιώλη Χριστίνα, Μητροβγαίνης Αλέξανδρος, Μουτάφη Αγγελική, Μπενής Στράτος (Πρόεδρος Συνεδρίου), Νικολαϊδης Πρόδρομος, Τσόμπολη Βιβή, Φραγκιαδάκη Πέρσα

Η ΚΕΦΕ αποτελείται από τον πρόεδρο και τα μέλη Γιολδασέα Πέτρο και Ψωμιάδη Δημήτρη.