ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιακουμάτος: Οι δηλώσεις Κρανιδιώτη κάνουν κακό στη ΝΔ

Γιακουμάτος: Οι δηλώσεις Κρανιδιώτη κάνουν κακό στη ΝΔ

Επίθεση κατά του συμβούλου του Πρωθυπουργού, Φαήλου Κρανιδιώτη, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Λέω κατηγορηματικά όχι στις δηλώσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη», είπε o κ. Γιακουμάτος, συμπληρώνοντας ότι κατά την άποψή του, ο κ Κρανιδιώτης κάνει κακό στην ΝΔ.

«Είναι κακός ο δρόμος που χάραξε για προσωπικό του όφελος. Σε όλες τις οικογένειες συμβαίνουν αυτά πάντα θα υπάρχει μία άναρχη φωνή», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Σχολιάζοντας την καταδίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, είπε ότι θλίβεται, καθώς ο πρώην υπουργός παραλίγο να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Συνεχίζοντας, μίλησε για «τσοχατζοπούλειο αντίληψη» στην κοινωνία, με «μίζες και λαμογιές». «Λυπάμαι για την ηλικία του, έπρεπε να πίνει το τσαγάκι του, αυτός διάλεξε άλλο δρόμο που είναι ο δρόμος της τιμωρίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γιακουμάτος καταλόγισε στη Δικαιοσύνη δύο μέτρα και δύο σταθμά για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι υπάρχουν καθυστερήσεις σε άλλες υποθέσεις, όπως στο Βατοπέδι. Όσον αφορά την ίδια τη Χρυσή Αυγή, δήλωσε ότι ο χρόνος θα καταστρέψει το συγκεκριμένο μόρφωμα.

Τέλος, αναφέρθηκε στην υπόθεση χρηματισμού συνδικαλιστή στο «Σωτηρία», λέγοντας ότι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν τέτοια περιστατικά. «Ο συνδικαλισμός έχει χάσει τον μπούσουλά του. Συγχαρητήρια στην κα. Καρρά που κατάφερε να τους «ξεβρωμίσει» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Βίτσας για Φαήλο: Είμαι ενάντια στην πολιτική ηλιθιότητα!

Στα γραφεία της ΝΔ για εξηγήσεις ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Τσίπρας:Οι «ακραίοι του Μαξίμου» δυναμιτίζουν το πολιτικό σκηνικό!

Σκουρλέτης: Ένοχη σιωπή Σαμαρά για Φαήλο

«Ο Κρανιδιώτης αναδεικνύει συγγένειες με Χ.Α. και εκθέτει τον Σαμαρά»

Φ. Κρανιδιώτης:Το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ-Δηλώνω και είμαι εθνικιστής!