ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκρότηση Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ

Συγκρότηση Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ

Τη συγκρότηση τριών Επιτροπών οι οποίες θα ασχοληθούν με τα σημαντικά εν εξελίξει πολιτικά ζητήματα, ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ.

Η συγκρότηση των Επιτροπών είχε αποφασιστεί στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Ειδικότερα, συγκροτούνται οι Επιτροπές: Προγράμματος και Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, Αυτοδιοίκησης και Ευρωεκλογών.

Στις Επιτροπές μετέχουν σχεδόν όλοι οι βουλευτές και τα περισσότερα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και Τομεάρχες του Κινήματος.

Στις Επιτροπές δεν μετέχουν παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Δημήτρης Ρέππας, η Βάσω Παπανδρέου, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Παντελής Οικονόμου, ο Μανώλης Όθωνας, ο Γρ. Νιώτης, ο Γιάννης Διαμαντίδης κ.ά.

Πληροφορίες, πάντως, από τη Χαρ. Τρικούπη, αναφέρουν ότι με τα στελέχη αυτά βρίσκεται σε επαφή ο ίδιος ο πρόεδρος του Κινήματος και θα ενταχθούν, εφόσον του επιθυμούν σε αυτές τις Επιτροπές.

Από τον κατάλογο των Επιτροπών απουσιάζουν στελέχη, όπως ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης ή ο εκπρόσωπος Τύπου Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τα οποία μάλλον θα μετέχουν στην Κοινή Οργανωτική Επιτροπή της Συνδιάσκεψης για την Κεντροαριστερά, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Το μετάνιωσαν στο ΠΑΣΟΚ για την αφίσα της ΝΔ