Π. Τατσόπουλος: Δεν συνεργάζομαι με τον Στ. Θεοδωράκη

Π. Τατσόπουλος: Δεν συνεργάζομαι με τον Στ. Θεοδωράκη

Καλή δύναμη στον Σταύρο Θεοδωράκη και το «Ποτάμι» ευχήθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει να πάει στο ψηφοδέλτιό του.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής εκτίμησε ότι με επικοινωνιακούς όρους το «Ποτάμι» θα έχει καλύτερη τύχη από την Πρωτοβουλία των «58».

Ο κ. Τατσόπουλος  υποστήριξε ότι η πρωτοβουλία των «58» «είχε κάποια στοιχεία μιζέριας από την αρχή». «Βέβαια, το ότι μποϊκοταρίστηκε στη συνέχεια από τη ΔΗΜΑΡ ήταν βεβαίως μοιραίο χτύπημα, αλλά και στη συνέχεια, όλη η στάση απέναντι στην ευρωλίστα και το σταυρό προτίμησης, στο διορισμό και τη μιζέρια του ''ποιος με ξέρει και ποιος θα με ψηφίσει με το σταυρό'', τι θέλεις; Να σε διορίσει πρώτο για να εκλεγείς ένα παλαιό κόμμα, μάλιστα;», πρόσθεσε.

Ο κ. Τατσόπουλος σημείωσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης διάλεξε έναν άλλο τρόπο για να απευθυνθεί στο χώρο ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν επέλεξε τις διαδρομιστικές κινήσεις να πάρει χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ ή τη ΔΗΜΑΡ. Με αυτοσαρκασμό πολύ στις πρώτες δηλώσεις του είπε για τις αδυναμίες του και μέχρι στιγμής το εκλογικό σώμα της Ελλάδας, βέβαια, δεν έχει δείξει ότι εκτιμά τον αυτοσαρκασμό», είπε.

«Όλα τα κομμάτια εύχομαι να πάνε καλά, αλλά καταλήγουμε πια να πρέπει να απευθυνθούμε στην Παναγιά της Τήνου και να ανάβουμε κεράκια», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης: 

Σκουρλέτης: Το «Ποτάμι» δεν φοβίζει τον ΣΥΡΙΖΑ