Αγιασμός στη Βουλή

Άνοιξαν σήμερα, όπως κάθε πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου, οι εργασίες της Ολομέλειας ...

Άνοιξαν σήμερα, όπως κάθε πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου, οι εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής με τον καθιερωμένο αγιασμό, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Απόντες από τους πολιτικούς αρχηγούς, ήταν η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αλλά και αρκετοί βουλευτές όλων των κομμάτων.

Απουσίες «πήραν» και κυβερνητικά στελέχη, όπως ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος,Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, η αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αλλά και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Τη θέση του κ.Πάγκαλου δίπλα στον πρωθυπουργό κάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, μετά από πρόσκληση του κ.Παπανδρέου.

Στα "ορεινά" έδρανα της Βουλής επέλεξε να καθίσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, έχοντας δίπλα του τους βουλευτές της ΝΔ Χρήστο Σταϊκούρα και Γιώργο Κοντογιάννη, ενώ αμέσως μετά τον αγιασμό αποχώρησε.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Α. Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ήταν οι μόνοι πολιτικοί που φίλησαν τον χέρι του Αρχιεπισκόπου. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εσωτερικών χαιρέτισαν εγκάρδια τον κ.Ιερώνυμο.
Όσον αφορά στις ενδυματολογικές προτιμήσεις, οι άνδρες βουλευτές ήταν ντυμένοι στις σκούρες αποχρώσεις, ενώ οι πλειονότητα των γυναικών επέλεξε το λευκό.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή